Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi2
Bugün Toplam381
Toplam Ziyaret777874
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

TEMA MUT YÖNETİMİ PİKNİKTE

TEMA Vakfı Mut Temsilciliği Yönetimi, düzenlenen piknikte bir araya geldi.

Ülkemizin en önemli ve önde gelen çevre örgütlerinden olan Türkiye Erozyonla Mücadele, Ağaçlandırma ve Doğal Varlıkları Koruma Vakfı’nın (TEMA) Mut Temsilciliği Yönetimi, Mut’un Hocantı Köyü’nde düzenlenen piknikte buluştu. Hafta sonunda gerçekleşen pikniğe, TEMA Vakfı Mut Temsilciliği Kurucusu İhsan Akan, Mut Temsilcisi Özay Düzel ve Gönüllü Sorumlulardan oluşan yöneticiler katıldı. Oldukça sıcak ve samimi bir ortamda geçen piknikte bir araya gelen TEMA Vakfı Mut Temsilciliği Yönetimi, doğayla iç içe olmanın tadını çıkardı.

Yapılan piknikte Gönüllü Sorumlulardan Erdal Uysal’ın sazıyla birlikte seslendirdiği türkülerle eğlenen TEMA Mut Yönetimi; TEMA Vakfı’nın sosyal paylaşım sitesi facebookta başlattığı, “Bugünlerde hiç bir ağaca sarıldınız mı?” kampanyası çerçevesinde ağaçlara sarılarak, ormanın ve ağacın önemine dikkat çektiler. Piknikte ayrıca, TEMA Vakfı Mut Temsilciliği olarak yapılan çalışmalar değerlendirilirken; ileriki günlerde yapılacak etkinlikler üzerinde fikir alışverişinde bulunuldu. Güzel bir şekilde sona eren pikniğe katılan TEMA Vakfı Mut Yönetimi, ileriki bir tarihte başka bir piknikte bir araya gelmek üzere sözleşerek ayrıldılar.

Yönetim bazında, Hocantı Köyü’nde düzenledikleri pikniğin ardından bir açıklama yapan TEMA Vakfı Mut Temsilcisi Özay Düzel, pikniğin çok güzel geçtiğini söyledi. Mut Temsilciliği olarak yönetimdeki arkadaşların birbirlerini daha yakından tanıması ve kaynaşması adına bu pikniği düzenlediklerini belirten Düzel; bu yönüyle, düzenledikleri pikniğin çok yararlı olduğunu dile getirdi. Açıklamasında, teknolojinin ve sanayinin gelişmesiyle birlikte Türkiye’de ve Dünyada çevre sorunlarının arttığına vurgu yapan Düzel; erozyonun önlenmesi, ormanın ve ağaçların korunması konusunda herkesin üzerine büyük görevler düştüğünü kaydetti. Temsilcilik olarak bu konuda ellerinden gelen çalışmaları yapma gayretinde olduklarını söyleyen Düzel, herkesi TEMA Vakfı’na destek olmaya çağırdı. Mut’taki hemşerilerimize seslenen Özay Düzel, “Daha yaşanılabilir bir Dünya, daha yaşanılabilir bir Türkiye ve daha yaşanılabilir bir Mut için; gelin birlikte çalışalım!” dedi.

Haber: Mehmet GÜRBÜZ



1293 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın