Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi7
Bugün Toplam365
Toplam Ziyaret778993
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

“Peygamberimiz ve İnsan Onuru” Temalı Kutlu Doğum Programı Düzenlendi

İlçemizde Kutlu Doğum Haftası dolayısıyla düzenlenen programa yoğun ilgi gösterildi. 14-20 Nisan 2013 Kutlu Doğum Haftası için Mut Müftülüğü’nce planlanan etkinlikler çerçevesinde bu yıl gerek ilçe merkezimizde gerek köylerimizde çeşitli programlar düzenlendi.

 “Peygamberimiz ve İnsan Onuru” temalı düzenlenen Kutlu Doğum programı ilçemiz Ziraat Odası Konferans salonunda program düzenlendi.

Yoğun bir katılımın gerçekleştiği program Kur’an-ı Kerim okunmasıyla başladı. Din görevlilerinin seslendirdiği birbirinden güzel ilahilerin ardından konuşma yapan İlçe Müftüsü İbrahim Köksal, vatandaşlara gösterdikleri ilgi için teşekkür etti.

İlçe Müftüsü İbrahim Köksal, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Bu Kutlu Doğum Haftası'nın Kâinatın Efendisini daha iyi anlamamıza onun güzel ahlakını hayatımıza geçirmemize, gençlerimize ve çocuklarımıza öğretmemize, Din-i Mübin-i İslamı güzel mesajlarını insanlığa günümüzün diliyle anlatmamıza vesile olmasını Cenab-ı Haktan niyaz ediyoruz.” ifadelerini kullandı.

İlçemiz Ziraat Odası Konferans Salonunda düzenlenen programa Mut Kaymakamı Mustafa Şahin, Mut Müftüsü İbrahim Köksal, Ziraat Bankası Mut Şube Müdürü Hasan Kurtulan, Ziraat Odası Başkanı Ali Çelik ile çok sayıda davetli katıldı.

Haber: Abdurrahman AYDIN



1015 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın