Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi4
Bugün Toplam705
Toplam Ziyaret782457
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

MUDOF YÖRÜK OBASINDA

MUDOF, belirli aralıklarla düzenlediği gezilerine bu hafta; Kurtuluş, Çatalharman ve Hacıahmetli köyleri ile Zeyker ve Yağma yaylalarını da ekledi.

Mut Doğa Sporları ve Fotoğraf Derneği (MUDOF), Mut’un Kurtuluş, Çatalharman ve Hacıahmetli köyleri ile Zeyker ve Yağma yaylalarına gezi düzenledi. Hafta sonunda gerçekleşen geziye dernek üyelerinin yanı sıra, Mut Halk Eğitim Merkezinde verilen fotoğrafçılık kursuna giden kursiyerler katıldı. MUDOF Başkanı ve Fotoğrafçılık Kurs Eğitmeni Ahmet Güler eşliğinde gerçekleşen gezide, fotoğrafçılık uygulama eğitimi çekimleri yapıldı.

Gezide, baharın gelişiyle birlikte canlanan doğa ve manzara fotoğraflarının yanı sıra; köy yaşamından ve insanlarından kesitler, makro çiçek, böcek ve kuş gibi canlılar objektif karelerine yansıtıldı. Geziye katılan grup üyelerini fotoğraf çekimlerinde, Hacıahmetli Köyü’nde yakalandıkları yağmur ve dolu bile engelleyemedi. Burada sıkma ve börek yiyen grup daha sonra, Zeyker Yaylası, Yellibel ve Yağma mevkilerini de gezerek; doğayla iç içe olmanın ve temiz havanın tadını çıkardılar.

Hacıahmetli Köyü ve civarına düzenledikleri gezinin oldukça güzel ve yararlı geçtiğini belirten MUDOF Başkanı ve Fotoğrafçılık Kurs Eğitmeni Ahmet Güler; “Düzenlediğimiz gezilerde, ilçemizin gezilmesi ve görülmesi gereken yerlerine gidiyoruz. Bu geziler sayesinde, ilçemizin gün yüzüne çıkmamış yerlerini ve güzelliklerini Mut halkıyla paylaşıyoruz. Gezilerde çektiğimiz görüntüleri sosyal medya aracılığıyla paylaşarak, Mut’un tanıtımına küçük de olsa katkı sunmayı amaçlıyoruz” dedi. Güler düzenledikleri gezilerin fotoğrafçılık kursiyerleri açısından da oldukça yararlı olduğunu belirterek, gezilerde fotoğrafçılık uygulama eğitimi için çekimler yaptıklarını ifade etti. Ahmet Güler son olarak, geziye katılanlara teşekkürlerini iletti.

Gezinin çok güzel geçtiğini ve memnun kaldıklarını belirten grup üyeleri ise, bu geziler sayesinde Mut’un tarihi ve doğal güzelliklerini görme fırsatı bulmalarının yanı sıra, fotoğrafçılık alanında kendilerini geliştirme olanağı bulduklarını söylediler. Katılımcılar, bu olanağı sunan MUDOF’a ve Dernek Başkanı Ahmet Güler’e teşekkürlerini ilettiler.

Geziyle ilgili fotoğraflar, sosyal paylaşım sitesi facebookta paylaşıma sunuldu. Merak edenler facebook/MUT DOĞA SPORLARI VE FOTOĞRAF DERNEĞİ (MUDOF) grup sayfasından takip edebilirler.

Haber: Mehmet GÜRBÜZ



1478 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın