Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi9
Bugün Toplam583
Toplam Ziyaret779211
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

'Paran mı Var Derdin Var' İzleyicilerden Tam Not Aldı

Kültürel etkinlikler kapsamında Cengiz Küçükayvaz Tiyatrosu tarafından gösterime sunulan "Paran mı Var Derdin Var" adlı oyun, izleyenleri kahkahalara boğdu.

Cengiz Küçükayvaz Tiyatrosunun başarılı kadrosu tarafından sahnelenen "Paran mı Var Derdin Var" adlı tiyatro oyunu, Kültürel Etkinlikler kapsamında İlçemiz Halk Eğitim Merkezi'nde sahnelendi. Cengiz Küçükayvaz, Züleyhan Karyağdı, Tarık Karyağdı, Çişil Oral, Cevher Hikmet Güzey, Uğur İzgi, Ömer İvedi ve Başar Uğur'un oynadığı ve iki perde halinde sunulan komedi oyunu, tiyatro severleri gülmekten kırdı geçirdi.

İstanbul Gülbağ'da basit bir memur olan Niyazi Bey'in akıl almaz hikayesini anlatan oyun, izleyiciler tarafından büyük beğeni topladı. Tam da milli maç günü, Niyazi'nin içi evrak dolu değersiz çantası bir Rus mafyasının içi para dolu değerli çantasıyla karışır ve bu çanta, Niyazi'nin ve ailesinin başına dert olur. İşin içine meraklı komşuları, sahte bir polis, gerçek bir polis ve şaşkın bir taksici de karışınca ortalık arapsaçına dönüyor. Kılıktan kılığa, yalandan yalana atlayan Niyazi Bey'in başına gelmeyen kalmıyor. Birbirinden komik olayların yaşandığı, temponun hiç düşmediği kahkaha dolu oyun, seyirciyi 3 saatlik bir kahkaha tufanının içine çekti. Gösteri sonunda salonu dolduran seyirciler oyuncuları uzun süre ayakta alkışladı.

İlçe Kaymakamı Mustafa Şahin, Garnizon Komutanı Üsteğmen Evren Ekmekçi, Belediye Başkanı Murat Orhan ve halkın yoğun katılımıyla gerçekleştirilen tiyatro gösterisi sonunda konuşma yapan Mut Kaymakamı Mustafa Şahin katılımcılara ve tiyatro ekibine teşekkür etti. Tiyatronun  oyuncu ve yönetmeni Cengiz Küçükayvaz da, İlçe Kaymakamı Mustafa Şahin ve Belediye Başkanı Murat Orhan başta olmak üzere  salonu dolduran izleyicilere teşekkür ederken, gösteri sonunda oyuncularla fotoğraf çektirmek isteyen gençler de uzun kuyruklar oluşturdu.

Haber: Abdullah AYDIN



1021 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın