Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi4
Bugün Toplam257
Toplam Ziyaret781415
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

Ak Parti Mut İlçe Teşkilatı Nisan Ayı İlçe Danışma Meclisi Toplantısını Yaptı

Adalet ve Kalkınma Partisi Nisan Ayı İlçe Danışma Meclisi Toplantısını gerçekleştirdi. Ticaret ve Sanayi Odası Konferans Salonunda gerçekleştirilen toplantıya, Ak Parti Mersin Milletvekili Ahmet Tevfik Uzun,  İl Yönetim Kurulu Üyeleri, İlçe Başkanı Veli Şıkşık, Belediye Başkanı Murat Orhan, İlçe Yönetimi ve partililer katıldı.

 Toplantıda konuşma yapan Ak Parti Mut İlçe Başkanı Veli Şıkşık; Ak Parti döneminde Mut'a yapılan yatırımları anlattı. Yerel seçim süreci ve yeni büyükşehir yasası hakkında bilgiler veren Şıkşık, “Bizler milletin efendisi değil, milletimizin hizmetkaryız.” dedi.

 Belediye Başkanı Murat Orhan yaptığı konuşmasında; “Bir araya gelmek bir başlangıçtır, bir arada kalmak bir ilerleme, bir arada verimli çalışabilmek ise; başarının ta kendisidir sözüyle bir arada bulunup beraber işler yapmanın büyük önem taşıdığına değinen başkan Orhan, “Mersin ve ilçelerini almak için birlik ve beraberlik içerisinde çalışmaları gerektiğini belirterek, onun işi bunun işi demeden Mut insanı için, Mut için yapılması gereken ne varsa elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz, bundan sonra da yapacağız Allah’ın izniyle” dedi. 

Toplantıda konuşma yapan Ak Parti Mersin Milletvekili Ahmet Tevfik Uzun, hükümetin çalışmaları hakkında bilgi verdi. Önümüzdeki yerel seçimlerde bütün belediyeleri AK belediyecilikle tanıştırmak için birlik ve beraberlik içinde çalışılması gerektiğini aktaran Uzun, "Bizler de sizlerle beraber köy köy, sokak sokak, mahalle mahalle gezeceğiz. İnşallah hep birlikte daha büyük başarılar elde edeceğiz" dedi.



957 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın