Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi5
Bugün Toplam259
Toplam Ziyaret779573
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

Durmak Yok Hizmete Devam

Murat ORHAN; "Mut Belediyesi hizmette öncü ve üretkendir."

Mut Belediyesinin yürüttüğü ve öncülük ettiği hizmetler, bütün hızıyla devam ediyor. İlçe Merkezi kadar çevre köylerin de belediyenin öncülük ettiği hizmetlerden faydalanmasından memnuniyet duyduğunu belirten Başkan Murat ORHAN; "Her zaman Mut insanına fayda getiren hizmetlerin peşindeyiz. İnsanımıza hizmet etmekten mutluluk duyuyoruz. Mut Belediyesi hizmette öncü ve üretkendir. Bilindiği gibi her ay büyük bir hizmete ya başlıyor ya da daha önce başladığımız bir hizmeti tamamlıyoruz. Yılın 12 ayı yeni bir hizmete başlarken, başladığımız hizmetleri bitiyoruz" dedi.

1970 yılında çalışmalarına başlanan ancak bugüne kadar çözülemeyen ve Mut'un kanayan yarası olan Mut Deresi başta olmak üzere, Şahin Tepesi'ndeki 40 dönüm büyüklüğündeki Kent Parkı, ilçemizde 5 merkezde kurulmaya başlanan 112 Acil Yardım ve Sağlık İstasyonları ile Kocaeli Belediyesi'nden hibe alınan Greyder iş makinasının Mut insanının emrinde ve hizmetinde olduğunu belirten Başkan ORHAN; "Kanayan yaralara derman olmak bizim işimiz. Mut Deresi Islah çalışmaları bütün hızıyla devam ediyor. Zemin betonları bitmek üzere, bundan sonra istinatlar ve kanalizasyon büzlerinin yerleştirilmesine başlayacağız. Mut halkının sağlıklı ve görsel manada da güzel bir kent merkezi hakkını teslim edeceğiz. 29 Mart'ta; Sayın Bakanımız Zafer Çağlayan'ın teşrifleriyle gerçekleştiridiğimiz bir diğer temel atma, bildiğiniz gibi Şahin Tepesi'nde 40 dönüm büyüklüğündeki Kent Parkıydı. Bütün hızıyla yamaçlarda beton istinat duvar çalışmalarımız sürüyor. Mut merkezde havasıyla, manzarasıyla son derece modern alt yapısıyla, insanımızın hak ettiği mesire alanımızı, bir an önce hizmete açmak istiyoruz" şeklinde konuştu.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nden hibe olarak alınan greyder iş makinasıyla, hizmetlerin daha da hızlandığını ve halka daha fazla hizmet verildiğini ifade enden ORHAN; öncülük edilen Belediye hizmetlerine değinerek; sağlık en temel haktır vurgusu yaparak, Mut insanının acil durumlarda mağdur olmaması adına, yer tahsisi ve her türlü alt yapı desteği verilerek hayata geçirilen 112 Acil Yardım ve Sağlık İstasyonları ile ilgili; "İlçe merkezimizde Deveci Mahallesi, Güllük Mahallesi ile Palantepe Sanayi Sitesi, Yapıntı köyü ve Keleceköy'de 112 Acil Yardım ve Sağlık istasyonlarımız hizmete girecek. Ferşat grup hibe olarak bu hizmeti yapıyor. Kendilerine Mut halkı adına bir kez daha teşekkür ediyorum. Belediye olarak öncülük ettiğimiz ve ilçemize kazandırdığımız bu hizmetlerin halkımıza hayırlı olmasını diliyorum. Belediye olarak yer tahsisi ve alt yapı desteği veriyoruz. Çok kısa bir sürede modern binalarımız halkımızın hizmetinde" şeklinde konuştu.



907 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın