Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi3
Bugün Toplam477
Toplam Ziyaret781635
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

DP Mut İlçe Teşkilatı Yeni Binasında

11 Ocak 2013 tarihinde ilçe kongresini gerçekleştirdikten sonra 13 Şubat’ta ilçe binasını kapatan Demokrat Parti Mut İlçe Başkanlığı, 6 Mayıs Pazartesi günü ilçemiz Hükümet Caddesi Bim Market karşı sokağında bulunan yeni ilçe binasında partililere hizmet vermeye başladı.

Gazetemize açıklama yapan Demokrat Parti Mut İlçe Başkanı Yunus Emre Soylu yaptığı açıklamada; “Yaklaşık üç aydır kapalı olan parti binamızı Merkez Karar Kurulu Üyesi ve Demokrat Parti Mersin İl Başkanı Adayı Sayın Paşa Tekinler’in katkılarıyla tekrar hizmete açtık. Yaklaşan yerel seçim sürecinde çalışmalara hız vermek ve sürekli partililerimle istişare kurabilmek amacıyla yıl 365 gün her daim açık bulunacak olan parti binamızda hizmetimize kaldığımız yerden edeceğiz. Sürpriz adayla belediye başkanlığına talip olup varlığımızı ve potansiyelimizi göstereceğiz.” dedi.

Parti binasının tekrar hizmete açılmasında katkı sağlayan Merkez Karar Kurulu Üyesi ve 18 Mayıs’ta Mersin’de yapılacak olan Demokrat Parti Mersin İl Kongresinde İl başkanlığına aday olan Paşa Tekinler’e katkılarından dolayı teşekkür eden Soylu, “Yönetim Kurulu Üyelerim, delegelerim ve tüm partililerim adına il kongresi adayı Paşa Tekinler’e başarılar dilerim.” dedi.



1161 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın