Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi3
Bugün Toplam202
Toplam Ziyaret782686
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

DP Mersin İl Başkanı Adayı Paşa Tekinler ile GİK Üyesi Kiper Ulusoy Mut’ta

Demokrat Parti Genel İdare Kurulu Üyesi Kiper Ulusoy, Merkez Karar Kurul Üyesi ve Demokrat Parti Mersin İl Başkan Adayı Paşa Tekinler, Demokrat Parti Ankara İl Başkan Yardımcısı Bahadır Ulusoy, Toroslar İlçe Başkanı Galip Akkaya, Toroslar İlçe Başkan Yardımcısı Hasan Küçük, Gülnar İlçe Başkanı Adnan Kırlangıç, Yenişehir İlçe Başkanı İsmail Avcı ve çok sayıda partili vatandaşın katılımıyla Demokrat Parti Mut İlçe Teşkilatı’nda geniş kapsamlı bir toplantı yaparak toplantıda önemli mesajlar verildi. .

Toplantıda konuşma yapan Merkez Karar Kurul Üyesi ve Demokrat Parti Mersin İl Başkan Adayı Paşa Tekinler yaptığı konuşmasında; “Birlik beraberlik içerisinde hareket ederek ilerleyen süreçte Demokrat Parti’yi önce Mersin’de sonra Türkiye genelinde iktidara taşımak için elimizi taşın altına sokup gece gündüz demeden çalışıp canla başla mücadele edeceğiz.” dedi.

İlerleyen zaman içerisinde Mut İlçe Teşkilatıyla yeniden bir araya gelip toplantılar düzenleyeceğini belirten Tekinler, yaklaşan yerel seçim sürecine de değinerek, “Mut Belediye Başkanlığı’na sürpriz adayla talip olup bu yarışta Demokrat Parti’nin var olduğunu duyuracağız.” dedi.

Toplantıda konuşan DP Mut İlçe Başkanı Yunus Emre Soylu’da birlik beraberlik mesajı verdi. Soylu ayrıca yeni açılan parti binasına katkılarından Sedef Erkek Kuaförü Bünyamin Tarsus’a şahsı, yönetim kurulu üyeleri ve partilileri adına teşekkürlerini iletti.

Tekinler ve beraberindeki heyet partililerle bir süre sohbet edip ilerleyen süreçte partililerden destek istedikten sonra ilçeden ayrıldı.



2391 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın