Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi5
Bugün Toplam393
Toplam Ziyaret771904
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

TEMİZ BİR ÇEVRE İÇİN, TEMA VE ÖĞRENCİLER ELELE…

TEMA Vakfı Mut Temsilciliği, Mut Anadolu İmam Hatip Lisesindeki öğrencilerle birlikte ‘Çevre Temizliği’ etkinliği düzenledi.

Türkiye Erozyonla Mücadele, Ağaçlandırma ve Doğal Varlıkları Koruma Vakfı (TEMA) Mut Temsilciliği, Mut Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileriyle birlikte Mut’un Deveci Mahallesinde çevre temizliği yaptı. 15 Mayıs’ta gerçekleştirilen etkinliğe; TEMA Vakfı Mut Temsilciliği Gönüllü Sorumluları, Mut Anadolu İmam Hatip Lisesi’ndeki öğretmen ve öğrencilerle, bazı çevre dostları katıldı. “Daha Güzel, Daha Temiz, Daha Yeşil Bir Mut İçin!.. Haydi Hep Birlikte!..” sloganıyla yola çıkılan etkinlikte, mahallede yerlere atılmış çöpler toplandı. Yaklaşık iki saat süren etkinlik sonunda, katılımcılara meyve suyu ve kek ikramı yapıldı. Çevre temizliğine katılan öğretmen, öğrenci ve çevre dostları, böyle güzel bir etkinliğe katılmaktan dolayı duydukları memnuniyeti ifade ettiler.

Deveci Mahallesinde yapılan çevre temizliğinin ardından bir açıklama yapan TEMA Vakfı Mut Temsilcisi Özay Düzel, öğrencilerle birlikte güzel ve anlamlı bir etkinlik gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirtti. Sürdürülebilir bir yaşam için doğanın ve çevrenin korunmasının gerekliliğine vurgu yapan Düzel, öğrencilerin doğa ve çevre bilincinin gelişmesi açısından yararlı bir etkinlik ortaya koyduklarını söyledi. Düzel: “Çevre temizliği etkinliğine katılan öğrencilerimizin şevkle yaptıkları çalışmalar bizleri son derece mutlu etti. Çevre sorunlarına duyarlı yaklaşımları ve yaşıtlarına örnek olmalarından dolayı, hepsini tek tek kutluyoruz” dedi. Düzel, katılımcı öğrencilere, öğretmenlere ve çevre dostlarına teşekkürlerini iletti.

Özay Düzel ayrıca, düzenledikleri etkinlikte kendilerine destek veren kamu kurum ve kuruluşlarına, Mut Anadolu İmam Hatip Lisesi Okul Yönetimine, etkinlik öncesi malzeme temininde ve etkinlik sonrası katılımcılara ikramda bulunma noktasında katkı sunan Merdin Oto’nun sahibi Bülent Merdin’e de teşekkürlerini sundu.

Haber: Mehmet GÜRBÜZ



1073 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın