Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi3
Bugün Toplam368
Toplam Ziyaret780676
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

DP’liler “Mersin’de Tercihimiz Paşa Tekinler” dedi

18 Mayıs 2013 Cumartesi günü Mezitli Aklan Düğün Salonunda gerçekleştirilen DP Mersin İl Kongresinde Başkanlığa 2 Aday yarıştı.  Paşa Tekinler ve Abdullah Yılmaz’ın aday olduğu DP kongresinde 11 ilçeden 247 delege ve çok sayıda misafir katıldı. Kalabalık bir kitleyle yapılan ve ilçemizden 22 delegenin katıldığı DP il kongresi sonucunda DP’li delegeler il başkanlığı için Paşa Tekinler’i başkanlığa layık gördü.

Kongrede bir konuşma yapan Paşa Tekinler: “Bizler Demokrat Parti çatısı altında büyük bir camiayız. Bende sizler gibi Mersin’de geçimini sağlayan, Mersin’i en az sizler kadar seven, Tek Bayrak, Tek Millet, Tek Vatan şuurunu benimsemiş, kardak krizinde Sayın Çiller’in o Bayrak inecek o Asker gidecek Dediğinde gururdan koltukları kabarmış bir kardeşinizim.

Siyaset ekip işidir. Ben ve arkadaşlarım bu bilinç ile partimizin hak edeceği yere varması için bu kutsal göreve talibiz. Teşkilatlarımızın durumunu biliyoruz ilçe başkanlarımla sık, sık istişare yapıyoruz. Allah nasip eder sizlerde teveccüh gösterirseniz ekonomik olarak ilçelerimizin zor durumda kalmayacağına huzurunuzda söz veriyorum.

Ben ve arkadaşlarım, dünyada yaşanan gelişmelere vakıf, her birini kendi konusunda çözüm üreten, hür irade ile ülke siyasetine ışık tutma amacında olan insanlarız amacımız ayrıntıcı olmak değil birleştirici ve bütünleyici olmaktır. Kol kırılır yen içinde kalır anlayışı ve almış olduğumuz demokrat terbiye gereği, kendi teşkilatlarının meselesini, Mersin’le alakası olmayan insanlardan medet uman anlayışa dur demek için adayız.

Bizim burada atacağımız tohum, önce Mersin’de daha sonra Ankara’da yeşerecek ve demokratik bir ortamda, herkesin fikrini hür iradesi ile dile getirebileceği bir siyasi anlayışı benimseyeceğiz. Bizler bu taşın altına elimizi değil, başımızı koyuyoruz. Gelin bir olalım. Biz olalım. Diri olalım. Aramızda tarafımdan davet edilmiş adalet partisi, doğru yol partisi, Anavatan partisinde üstün hizmetlerde bulunmuş değerli büyüklerim, kardeşlerim var. Sağ olsunlar beni kırmayarak buraya şeref verdiler. Bundan sonrada onlarla birlikte hareket edeceğiz. Kişiler ve makamlar geçici, hizmetler ise kalıcıdır. Tüm ilçe teşkilatlarımızla beraber, bu göreve bir araç olmak için değil gerçek amacımız olan ülke sevdamıza, vatan sevdamıza, bayrak sevdamıza yakışır bir hizmet anlayışı ile hizmet edeceğiz. Kongremizin partimize, mersinimize, Milletimize ve güzel Türkiye’mize hayırlar getirmesini diliyor sizleri saygı ve sevgiyle selamlıyorum.” dedi.

Sandıktan galip çıkan Tekinler’in Yönetim Kurulu Asil Üyeleri Şu İsimlerden Oluştu:

Halil Yalın, Bektaş Sacıhan, Ali Fidan, Ayhan Kekse, Fatma Aksayoğlu, Mustafa Çiftçi, Aydın Keskin, Şahin Alagöz, Gaffur Pugar, Jale Çelikten, Abdullah Dağdur, Mehmet Çelik, Adem Güvenç, Ergin Dizdar, A. Remzi İnan, Oğuz Çetin, Duran Özdağ, Seçim Ateş, Mustafa Demirci, Naile Gürbüz, Cahit Arseven, Yusuf Mart, Orhan Arslan, Mehmet Boyalı, Mehmet Kutlu, Osman Şişman, Ünal Şahin, Yaşar Kurt.

Büyük Kongre Delegeleri:

Paşa Tekinler, Murat Özdemir, Nacı Türe, Mehmet Yılmaz, Adnan Kırlangıç, M. Alem Kara, Sunullah Yerlikaya, Yunus Emre Soylu, Mahmut Issı, İsmail Avcı, Mehmet Cüce, Firgani Denli, Galip Akaya, Ali Su, Hasan Küçük, Mehmet Çay, Gaffur Pugar, Muammer Gür, Tolga Ulusoy, Osman Şişman, Halil Yalın, Alim Gürgah, Mustafa Gübür, Onur Tanrı Buyurdu, Cumali Ercengiz.



1173 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın