Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi9
Bugün Toplam307
Toplam Ziyaret781465
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

ANKARA MUT'LULAR SOSYAL YARDIMLAŞMA ve DAYANIŞMA DERNEĞİ KURULDU

Başkent Ankara'da güçlü bir Mut Lobisi Hayata Geçti.

Bir süredir ön çalışmaları ve kamuoyundan tepkilerin nasıl olacağı konusunda araştırmalarını yapan Ankara'da yaşayan Mutlu hemşerilerimiz, aslen ilçemiz Hacınuhlu Köyü'nden; Yakınçağ ve A Yayınları Genel Müdürü aynı zamanda Judo Federasyonu Organizasyon Kurulu Üyesi Sayın Şener KÜÇÜKTAT Başkanlığı'nda dernekleşme çalışmalarını resmen hayata geçirdiler.

Ankara Mut'lular Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği olarak faaliyet gösterecek olan dernekle ilgili olarak 18 Mayıs’ta basın toplantısı düzenlendi.

Ankara Mut'lular Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Şener KÜÇÜKTAT toplantıda derneğin yönetimini ve kuruluş amaçlarını açıkladı. Başkan Şener Küçüktat ; "Amacımız Mut insanına öncelik vererek, hizmet vermek. Bir araya gelmek, birbirinin derdiyle dertlenmek, güzel ve farklı organizasyonlarla insanlarımızı buluşturmak. Önce Mut, ekseninde organize olmak ve dayanışma duygularını kuvvetlendirmenin yanında, sosyal, kültürel faaliyetlere ağırlık vermektir. Ayrıca, Mut'un, ekonomik, iktisadi ve tarımsal gelişimine katkı sağlayarak, Mut'un güzel ve planlı büyüyen bir şehir olmasında yetkililere yardımcı olacağız. Hazırlayacağımız plan ve projeler ile birlikte, güçlü lobiler oluşturarak, sesimizi duyuracağız. Mutluların içinde çok ciddi bir potansiyel var ve biz inanıyoruz ki; bu potansiyeli harekete geçirdiğimiz anda, güzel ilçemizin önünde kimse duramaz. Birbirine bağlı, saygılı, hoşgörülü, insanına sahip çıkan ve bir araya gelmek için zor günleri beklemeyen bir yapıda hizmetlerimizi sürdüreceğiz" şeklinde konuştu.

Ankara'da Mut'luların adresi olmak istediklerini belirten Başkan Küçüktat; "Ankara'da yaşayan bütün Mut'lu hemşerilerimizi üye yaparak, sürekli irtibat halinde olup, iyi ve kötü günlerinde yanlarında olmayı istiyoruz. Mut Belediye Başkanımız Sayın Murat ORHAN, derneğimize tam destek sözü verdiler. Sayın Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz" dedi.

Diğer illerde kurulmuş olan derneklerle irtibat halinde ve Mut için ortak payda oluşturarak, işbirliği içinde olacaklarının altını çizen Başkan Küçüktat; "Mut, sahipsizlikten kurtularak, hak ettiği değeri bulacaktır. Ankara Mut'lular Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nin, Mut'tan irtibatını Mut Belediyesi Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü'nde görevli Sayın Sıtkı Soylu sağlayacak. Mut'taki irtibatlarımızda kendisinden büyük gayretler bekliyoruz " diyerek dernek yönetimi açıkladı.

ANKARA MUT'LULAR SOSYAL YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA DERNEĞİ

YÖNETİM KURULU ÜYELERİ:

Şener Küçüktat: Yön.Kur.Başk. (Judo Fed.Orgn. Kurulu Üyesi - A Yayıncılık Gen. Md.)

Mehmet Ünlü: Yön. Kur. Bşk. Yrd. (Em. Hv. Sağ. Astsb. - Gazi Eğt. Fak. Sosyal Bil. Mezunu)

Gözde Canbar Kavacık: Muhasip Üye (MEB. Öğretmen)

Mahmut Mazlum: Sekreter Üye (TOBB Üniversitesi)

İrfan Kenan: Kurucu Üye (Nöroloji Doktoru)

Ahmet Şeker: Yön. Kur. Üyesi (Müfettiş)

Serpil Kocatürk: Yön.Kur.Üyesi (Avukat)

DENETİM KURULU ASİL ÜYELER:

Cemil Karagöz: Den. Kur. BAŞKANI (Kurucu Müd. - Eğitimci)

Y. Oğuzhan Örnek: Den. Kur.Üyesi (ASO Teknik Koleji'nde Müd.Yrd.)

Zeynep Arı: Den. Kur. Üyesi (MEB. Öğretmen)

Harun Öztürk: Den. Kur. Üyesi (Esnaf)

Ali Şan: Den. Kur. Üyesi (Em. Harita Tek. Astsb - Üniversite İşletme Mez.)

Dernek Adresi: Beştepeler Mah. Mecnun Sok. No: 22/4 Beştepe Yenimahalle/ANKARA

Tel : (0312) 222 88 96- 0 532 628 05 23



2267 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın