Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi2
Bugün Toplam311
Toplam Ziyaret771822
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

DP Mersin İl Teşkilatından Ziyaret

18 Mayıs 2013 Cumartesi günü yapılan Demokrat Parti il kongresinin ardından il başkanlığına seçilen Paşa Tekinler’den ilçelere ziyaretler başladı.

25 Mayıs 2013 Cumartesi günü Demokrat Parti Mut İlçe Teşkilatını ziyaret eden İl Başkanı Tekinler, “Partisiyle, delegesiyle, yönetimiyle, ilçe, belde başkanıyla, il başkanıyla omuz omuza büyük bir mücadele vererek Demokrat Partimizi hak ettiği yere getireceğiz.” dedi.

İl Başkan Yardımcıları Halil Yalın, Ali Fidan, Fatma Oksayoğlu, il yönetiminden Yaşar Kurt, Osman Şimşek, Duran Özdağ, Şahan Aslan, Naile Gürbüz, Yenişehir İlçe Başkanı İsmail Avcı, İlçe Başkan Yardımcısı Metin Kaksız, Ali Doğan, Mehmet Can ve Toroslar İlçe Başkanı Galip Akkaya’nın katılımlarıyla ilçeleri tek tek ziyaret eden İl Başkanı Paşa Tekinler ilçe teşkilatlarının sorunlarını tek tek dinleyip not aldı.  Sorunların çözümü noktasında il yönetimi ve şahsı adına yapılabilecek ne varsa elinden gelen gayreti göstereceğine değinen Tekinler, “Gün birlik günüdür, birlik beraberlik içerisinde hareket edip evvela Mersin’de daha sonra tüm Türkiye’de Kıratı şahlandırmaya devam edeceğiz.” dedi.

Toplantıda söz alan teşkilatlardan sorumlu başkan yardımcısı Halil Yalın yaptığı konuşmasında; “Her ilçede söylediğim gibi mazisi tertemiz geçmişle dolu teşkilatımızda görev almış, almamış bütün partililerimizi camiamıza toplamak için ne gerekiyorsa yapacağız, bizler köklü bir partinin neferleriyiz, hep beraber bir olacağız diri olacağız işte o zaman biz yarım kalmış hizmetlerimize devam edeceğiz. Türk Ulusu bizden bunu bekler.” dedi.

Seçim işleri Başkanı Ali Fidan yaptığı konuşmasında; “Önümüzde bir yerel seçim var. Her ilçe teşkilatımdan bir aday istiyorum, artık bir yerlere yama olmak işi bitmiştir. Partimize oy vereceğiz. Demokrat Parti’nin iktidarı yakındır, bundan hiç kimsenin kuşkusu olmasın” dedi.

Demokrat Parti Mut İlçe Başkanı Yunus Emre Soylu ise yaptığı konuşmasında; “Demokrat Parti Mut İlçe teşkilatı olarak önümüzdeki yerel seçim çalışmalarına başlayıp, Temmuz ayında yerel seçim startını vereceğiz. Partili partisiz tüm Mut halkı ileriki günlerde açıklayacağımız sürpriz adayımıza kenetlenecek, bu sefer belediyeye talibiz ve Allah’ın izniyle bu seçimi alacağız. 2014’de yapılacak seçim Demokrat Parti’nin Mut’ta zaferi olacaktır, bundan hiç kimsenin kuşkusu olmasın.” dedi. 

Yapılan konuşmalar ve karşılıklı fikir alışverişinin ardından partili vatandaşlarla bir süre sohbet eden İl Başkanı Paşa Tekinler ve beraberindeki heyet ilçeden ayrıldılar.

1122 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın