Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi3
Bugün Toplam58
Toplam Ziyaret786543
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

2013 ÖSYS'de Özel Hedef Volkan Dershanesi'nden

Özel Hedef Volkan Dershanesi Kurucu Öğretmeni Volkan Şeker, ÖSYS sonrasında yaptığı açıklamada, elde ettikleri başarının tesadüf olmadığını sistemli bir çalışmanın ürünü olduğunu ifade etti.

            Şeker; “2005 Yılında Mut'ta eğitime farklı bir bakış açısı kazandırmak amacıyla kurulan Özel Hedef Volkan Dershanesi 8 yıllık çalışma hayatında toplumsal anlamda üstlendiği bu misyonu sizlerin de desteği ile yerine getirmektedir. Kurumumuz ilçemizde birçok başarılara imza atarak geleceğimiz olan gençlerimizin daha iyi eğitim almalarında ve hayata hazırlanmalarında ciddi katkıda bulunmuştur. Bu yılda elde ettiği kitlesel başarı ile öğrencilerimizi istedikleri üniversitelere yerleştirmenin haklı gururunu yaşamaktayız.” dedi.

             Elde edilen bu başarının çok yönlü ve köklü bir çalışmanın neticesinde ortaya konduğunu belirten Şeker; “Elde edilen başarılarda okullardaki idareci ve öğretmen arkadaşlarımızın ciddi katkıları, velilerimizin dirayetli tutum ve davranışları, dershane öğretmenlerimizin bireysel özverileri bu başarının vazgeçilmez saç ayaklarıdır.  Çocuklarımızın bu başarısında emeği geçen tüm okul çalışanlarımıza, değerli velilerimize, dershane öğretmenlerimize ve emeklerimizi çalışmaları ile süsleyerek bizlere başarı sevinci yaşatan tüm öğrencilerimize buradan teşekkürlerimi sunarım” dedi.

2013 ÖSYS sonuçlarına göre Özel Hedef Volkan Dershanesi Başarı tablosu;

6 Tıp Fakültesi

3 Diş Hekimliği

1 Eczacılık

6 Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon

7 Hukuk Fakültesi

3 Psikoloji

7 Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık

44 Eğitim Fakültesi

30 Mimarlık ve Mühendislik Fakültesi

10 Hemşirelik

25 İşletme ve İktisat Fakültesi



1044 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın