Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi3
Bugün Toplam348
Toplam Ziyaret787434
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

İLÇE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ BAYRAMA HAZIR

Mut İlçe Emniyet Müdürlüğü, halkın Ramazan Bayramını huzurlu ve güvenli bir ortamda geçirmesi için bir dizi önlemler aldı.

            İlçe Emniyet Müdür Vekili Mesut Baysaloğlu yaptığı açıklamada, Ramazan Bayramı dolayısıyla mezarlık ziyareti, otogar ve alışveriş merkezlerinde yoğunluk olacağından dolayı buralarda meydana gelebilecek kapkaç, hırsızlık, yankesicilik gibi suçların önlenmesi için sivil, resmi motorize ve yaya devriye ekip sayılarının artırıldığını bildirdi.

            Baysaloğlu alınan tedbirlere ilişkin şunları kaydetti;

            "Bayram ziyaretine gelen vatandaşlarımızın araçlarının içerisinde kıymetli eşya ve evrak bulundurmamaları gerekir. Camilerimizde bayram namazı sebebiyle tedbirler alınacak. Şehir içi ve şehirlerarasında olabilecek trafik kazalarının önlenebilmesi için yolcu ve yük taşıyan araçlar üzerinde kontrollerimiz sürdürülecek. Belgeleri uygun olmayan araçların trafiğe çıkmasına izin verilmeyecektir.Toplum Destekli Polislik Hizmetleri kapsamında gelen tüm ihbarlar titizlikle değerlendirilerek olaylara en kısa sürede müdahale edilebilecek tarzda personelin tüm bayram boyunca görevlerinin başında olacaktır."



969 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın