Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi3
Bugün Toplam210
Toplam Ziyaret785945
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

Engellinin Park İsyanı

İlçemizde, sokak ve caddelere gelişigüzel park yaparak geçiş yolunu kapatan sürücülerden şikayetçi olan engelli vatandaşa, polis ve zabıta sahip çıktı.

Park yasağı olmasına rağmen cadde ve sokakların giriş ve çıkışlarına araçlarını park eden araç sahipleri, uyarılara aldırış etmeyince sinirlenen bir engelli, zabıtaya şikayetçi oldu.

Mut Pınarbaşı Mahallesi Gazi ilköğretim sokakta ikametgah eden Habip Gündüz (68) yanlış park yüzünden mağdur olduklarını dile getirerek, "Ben Hollanda'da işçi olarak çalışmakta iken 2012 Kasım ayında otomobilimle kaza yaptım. Kalçam ve ayağım da meydana gelen kırıklardan dolayı sakatlandım. Şuan yürümekte zorluk çektiğim için engelli aracı yaptırarak gideceğim yerlere onunla gitmekteyim. Bir de buna şeker hastalığım eklenince engelli aracımla devamlı hastaneye giderek doktoruma muayene olmak zorundayım. Yalnız Park yasağı levhası olduğu halde evimin önündeki caddenin giriş ve çıkışlarına yapılan araç parkları yolu trafiğe tamamen kapatıyor. Engelli halimle araç sahibi aramaya gidiyorum. Hatta saatlerce araç sahibi aradığım günler oluyor" dedi.

Sonunda isyan ederek zabıtaya müracaat ettiğini ifade eden Gündüz, "Artık laftan anlamayanları şikayet etmek zorunda kaldım" dedi.

Olay yerine gelen zabıta ekipleri, cadde ve sokakta ki parkların kendi sorumluluklarının dışında olduğunu belirterek polis ekiplerini çağırdılar. Olay yerine gelen polis ekipleri park yasağı olmasına rağmen caddedeki park yapan araç sahiplerini uyararak park halindeki araçları yoldan kaldırtarak yolu trafiğe açtı.



902 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın