Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi3
Bugün Toplam154
Toplam Ziyaret785315
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

Karaman’da Bir İlk Olarak Toplu Sünnet Şöleni Yapıldı

Geçtiğimiz hafta Pazar günü Karaman ‘da düzenlenen toplu sünnet şöleninde renkli görüntüler yaşandı. 8 Eylül Pazar günü Biskot Bisküvi Gıda Sanayi ve Ticaret A.Ş çalışanlarının çocukları için Demosan Otel’de düzenlenen sünnet şölenine Karaman Valisi Murat Koca’nın yanı sıra Karaman Milletvekili Av. Mevlüt Akgün, Cumhuriyet Başsavcısı M. Kemal Çokdinç,  Biskot Bisküvi Anonim Şirketi Yönetim Kurulu Üyeleri Vehbi Tayyar ve İsmail Tayyar, Biskot Bisküvi çalışanları ve aileleri katıldı.

Şölen kapsamında 112 çalışan çocuğu erkekliğe ilk adımını atmış oldu.

Sünnet şöleninin düzenlendiği gecede yoğun ilgi gözlerden kaçmazken, Biskot Bisküvi Anonim Şirketi Yönetim Kurulu Üyesi Vehbi Tayyar yaptığı açılış konuşmasında birlik beraberlik mesajları verdi. Mevlid-i Şerif okunmasının ardından animasyon gösterileri ile devam eden programda sünnet olan çocuklara altınları takıldı.

Sihirbaz, aşuk ve maşuk gösterilerinin ardından ateşbazın sergilediği muhteşem sahne performansı katılımcılardan büyük alkış aldı. Yapılan gösterilerinin ardından son günlerde Ankara’nın Bağları adlı parçayla ünlenen Ankaralı Coşkun sahne aldı. Hareketli parçalarla katılımcılara unutulmaz bir akşam yaşatan Ankaralı Coşkun sünnet olan çocuklarla birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

Her yıl geleneksel hale getirileceği bildirilen sünnet şöleninin tekrarında buluşmak istediklerini belirten çalışanlar, “ Biskot Bisküvi Gıda Sanayi ve Ticaret A.Ş’ne gerçekleştirmiş oldukları bu sosyal sorumluluk projesi için teşekkür ederiz.” dediler.

 



1487 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın