Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi5
Bugün Toplam430
Toplam Ziyaret785591
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

AK Parti Heyeti'nden Ziyaret

 Ak Parti Mersin Milletvekili Ahmet Tevfik Uzun ve beraberindeki Ak Parti Mut İlçe yönetimi Mut Belediye’sini ziyaret ettiler.

 İlçemizi ziyaret eden Mersin Milletvekili Ahmet Tevfik UZUN, 09 Eylül Pazartesi günü esnaf ziyaretlerinin ardından Belediye Başkanı Murat ORHAN'ı makamında, partililerle beraber ziyaret etti.

 İlçedeki hükümetin yürüttüğü çalışmalar hakkında karşılıklı fikir alışverişlerinin yapıldığı sohbet esnasında Başkan ORHAN, ilçe tarımı ve hayvancılığı hakkında bilgiler verdi ve "Mut'un göletler ve cazibe ile sulu tarıma açılacak alanlar üzerindeki detaylı çalışmaların önemi son derece büyük. Hali hazırda sulama suyu olan yerlere yeniden su götürmek değil; sulu tarıma son derece elverişli yeni alanlara cazibe ile su almaya ve vatandaşımızın bu konudaki görüşlerine dikkat etmeyi son derece önemli görüyorum." şeklinde konuştu.

 Belediye çalışmaları hakkında kısa bilgiler veren Belediye Başkanı Murat ORHAN;"Mut tarihinin birçok ilkini başarmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Hizmet aşkımız, ciddi projelerimiz ve hükümetimizin desteğiyle insanımıza hak ettiği değeri; hizmet ederek veriyoruz. Mut Deresinin ıslahı, Toki, Meydan Spor Kompleksi ve son dönemde sıcak asfalt çalışmalarımız halkımızın takdirini toplamakta. 35 km sıcak ve 15 km soğuk olmak üzere şehir merkezinde asfalt çalışması yapacağız" şeklinde konuştu.

Mersin Milletvekili Sayın Ahmet Tevfik UZUN; Başkan Murat ORHAN'ın tarım, hayvancılık hakkındaki görüşlerini ve belediye çalışmaları hakkındaki bilgilerini dikkatle dinledi. Sayın UZUN, Mut Belediyesi'nin çalışmalarını takdir ettiğini belirterek, ziyaretten memnuniyet duyduğunu ifade etti.

Başkan ORHAN, "Mut'un bir hizmetkârı olarak çalışmalarımıza, mücadelemize ve projelerimize desteklerinden ötürü Değerli Milletvekilimiz Sayın Ahmet Tevfik UZUN Beye teşekkür ediyorum" dedi.

Ak Parti heyeti Sayın Tevfik UZUN'un programı kapsamında belediye ziyaretinin ardından ayrıldılar.



602 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın