Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi7
Bugün Toplam66
Toplam Ziyaret785227
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

SICAK ASFALT ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Mut ilçe merkezi ve ana arterler başta olmak üzere, şehir içi anayollarda Belediye tarafından yürütülen asfalt yapım çalışmaları hızla devam ediyor.

            Geçtiğimiz haftalarda başlayan asfaltlama çalışmalarında özellikle sıcak asfalt çalışmalarında Uğur Mumcu Caddesi, İmar Caddesi, Yatırtaş Caddesi (Cuma pazarıyla birlikte), Askerlik şubesi önü, Mirzabey Caddelerinde sıcak asfalt çalışmaları tamamlandı.

            Geçtiğimiz hafta yapımına başlanan Fatma Türkön caddesindeki çalışmalar ise devam ediyor.

            Yetkililerden alınan bilgilere göre bu yıl içerisinde yapılıp tamamlanması planlanan asfalt çalışmaları 35 km.si sıcak, 15 km.si ise soğuk olmak üzere toplam 50 km.

            Şu ana kadar ise sıcak asfaltlamada kullanılan malzeme miktarı 8 bin ton civarında. Sıcak asfalt yapımının tamamına ise 43 bin ton malzeme kullanılacak.

            Diğer taraftan Sanayi sitesinden, Şimşek tesislerine kadar olan anayoldaki sıcak asfalt çalışmaları ise Karayolları bölge müdürlüğü tarafından yürütülecek. Anayoldaki asfalt çalışmalarına ise muhtemelen bu ay içerisinde başlanacağını ifade eden yetkliler ilerleyen günlerde yapılacak bir proje değişikliği ile anayoldaki sıcak asfalt çalışmalarının Sertavul’a kadar uzanabileceğini belirttiler.



950 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın