Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi2
Bugün Toplam548
Toplam Ziyaret785709
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

Ünlü Aşçı Oktay Usta Mut'ta İlgiyle Karşılandı

Özel Yıldırımhan Mutlu İlköğretim Okulu tarafından düzenlenen pasta ve yemek yarışması, ünlü aşçı Oktay Aymelek'in katılımıyla yapıldı.

İlçemizde eğitim alanında hizmet veren Özel Yıldırımhan Mutlu İlköğretim Okulu tarafından düzenlenen pasta ve yemek yarışması, ünlü aşçı Oktay Aymelek'in katılımıyla yapıldı. STV'de yayımlanan Yeşil Elma programının sunucu ve aşçısı Oktay Usta'nın katıldığı yarışmaya ilgi yoğun oldu.

Özel Yıldırımhan Mutlu İlköğretim Okulu tarafından düzenlenen  program, okul öğrencilerinin şiir dinletisiyle başladı. Öğrencilerin hediye verdiği Aymelek ise yaptığı konuşmada, Mut'ta bulunmaktan çok mutlu olduğunu belirterek, amaçlarının Türk mutfağının güzelleşmesini sağlamak olduğunu söyledi. Ardından iki kategorili yarışmaya geçildi. Mutlu kadınların birbirinden güzel pasta ve yemekleri, Oktay Usta'nın beğenisine sunulduktan sonra jüri tarafından değerlendirildi. Yarışmada sunuculuk da yapan Oktay Aymelek, greyfurt kabuğundan gül, salatalıktan lale, kuru soğan rendeleme, pırasa, börek sarma, palmiye yapma gibi minik yarışmalar da yaptı. Programın yoğun ilgi görmesinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Oktay Usta, Mut'un mahalli yemeklerini çok beğendiğini söyledi. Beş kişilik jüri tarafından yemekleri seçilen hanımlara, çeşitli mutfak araç gereçleri Oktay Usta tarafından hediye edildi. Ardından Aymelek'in özel tasarımlı 10 tane mutfak önlüğü, açık arttırmayla satıldı.

Özel Yıldırımhan Mutlu İlköğretim Okulu Müdürü Musa Doktoroğlu ise yaptığı açıklamada, program boyunca zevkli dakikalar yaşadıklarını belirterek, "Davetimizi kırmayarak okulumuza gelen Oktay Usta'ya çok teşekkür ederiz." dedi.



1283 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın