Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi6
Bugün Toplam477
Toplam Ziyaret785638
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

Küçük; “Mut’tan dışarıya değil, dışarıdan Mut’a iş göçü olmalıdır.” dedi.

CHP Mut Belediye Başkan Aday Adayı Küçük; “Mut’tan dışarıya değil, dışarıdan Mut’a iş göçü olmalıdır.”  dedi.

 

Cumhuriyet Halk Partisi Mut Belediye Başkan Aday Adayı Aslan Küçük’ün seçim bürosu açılışına partili vatandaşlardan büyük ilgi vardı.

Halk arasında eski Pazartesi pazarı diye tabir edilen Pınarbaşı Mahallesi’ndeki seçim bürosu açılışında bir konuşma yapan CHP Mut Belediye Başkan Aday Adayı Aslan Küçük yaptığı konuşmasında Mut’ta istihdama yönelik ciddi manada çalışmalar yapacağını belirterek;“Belediyecilik sadece yol, su ve kanalizasyon hizmetleri yapmak değildir. Belediyecilik, halka hizmet etmek, halkın refah bir şekilde yaşamasını sağlamak ve halkın yaşam düzeyini artırmaktır. Bu da kentin kalkınması, sanayileşmesi ve kentte istihdam yaratılması ile mümkündür. Mut’tan dışarıya değil, dışarıdan Mut’a iş göçü olmalıdır.” dedi.

Kadınlarımız, kızlarımız, Karaman’a çalışmaya gidiyor, fabrikalarda sekiz saat çalışıyorlar, 6 saatte yolda vakit geçiriyorlar 14 saat zaman harcıyorlar. Evine geldiğinde kıpırdayacak hali kalmıyor. Hiçbir şeye faydası olmuyor diyen Küçük; “Mut’tan dışarıya değil, dışarıdan Mut’a iş göçü olmalıdır.” dedi.

 Ben bugüne kadar girdiğim bütün işlerde hiçbir şekilde başarısız olmadım diyen Küçük; “Bu işi de başaracağıma inanıyorum. Mersin’de Fikri Sağlar, burada ben seçildiğimiz zaman başaramayacağımız iş yoktur”. dedi.

Halkın refah düzeyini artırmak, Karaman’da çalışan işçi kardeşlerimizi Karaman’a gidip gelmekten kurtarmak için ne gerekiyorsa yapacağım diyen Küçük; “İlçeyi geliştirmek için ilçemize yönelik yapılacak olan yatırımlarda istihdam yaratacak iş adamlarına her türlü altyapıyı hazırlayarak, her kolaylığı sağlayacağım.” dedi.

             Konuşmasının sonunda meclis üyeleri ile basın mensuplarına bir görüntü veren Küçük “Birlik ve beraberlik içerisinde olduğumuz sürece, bu arkadaşlarımla birlikte seçimi alacağımıza inanıyorum” dedi.



925 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın