Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi3
Bugün Toplam446
Toplam Ziyaret789411
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

Başkan Murat ORHAN; "Bende Ak gençliğin bir ferdi olmaktan mutluluk duyuyorum"

Mut Belediye Başkanı Murat ORHAN, AK Parti Mersin İl Gençlik Kollarının tertiplemiş olduğu yerel yönetimler vizyonu konulu toplantıda gençlerle bir araya gelerek, Ak Parti'nin Mersin'deki en büyük belediyesi ve marka belediyecilikteki Mersin gururu olarak sunum yaptı.

 Tea Talk olarak Ak Parti Genel Merkezi tarafından uygulanan program çerçevesinde, çay sohbeti ve gençlerin yerel yönetimlerdeki gözlemleri hedeflenerek düzenlenen toplantıya Mut Belediye Başkanı Murat ORHAN, AK Parti Genel Merkez Gençlik MYK üyeleri, Ak Parti Mersin İl Gençlik Kolları Başkanı Abdülkadir ÇOBAN, Ak Parti Mut İlçe Gençlik Kolları Başkanı Aziz ÇUKUR, AK Parti Mersin il ve Mut gençlik kolları katıldı.

 Son derece yoğun bir gençlik katılımı ile gerçekleşen toplantıda Başkan Murat ORHAN, Mut Belediyesi'nin 2009-2013 yılları arasında gerçekleştirdiği 92 milyon TL'lik yatırımlarda söz etti. Marka Belediyecilik hizmetleri yanı sıra, şevkat, hoşgörü ve sevgi çerçevesinde sosyal yardımlaşma ve dayanışmayı pekiştiren uygulamalardan örnekler veren ORHAN, AK Gençlikten tam not aldı.

 Sunumu sonunda gençlerin sorularına içtenlikle yanıt veren Murat ORHAN'a, Ak Geçlik adına Abdülkadir ÇOBAN tarafından plaket takdim edildi. Gençlerle hatıra fotoğrafı çektiren Başkan Murat ORHAN; "Bende Ak gençliğin bir ferdi olmaktan mutluluk duyuyorum" dedi.



1002 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın