Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi3
Bugün Toplam300
Toplam Ziyaret789265
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

Ak Parti Mut İlçe Teşkilatı Basın Mensuplarıyla Buluştu

AK Parti Mut İlçe Başkanı Veli Şıkşık, düzenlediği kahvaltı programı çerçevesinde ilçede görev yapan basın mensuplarıyla bir araya geldi.

            Ak Parti Mut İlçe Başkanlığı Parti binasında yapılan kahvaltıya AK Parti İlçe Başkan’ı Veli Şıkşık, Belediye Başkan Aday Adayları Hasan Aydoğdu, Selahattin Kırmızı ve yönetim kurulu üyeleri katıldı. Sohbet ortamında gerçekleşen toplantıda, ilçe yapılan hizmetler ve yaklaşan yerel seçim ilişkin değerlendirmeler yapıldı.

            AK Parti’den Belediye Başkan aday adaylarının başvurularının 1 Ekim’de resmi olarak başladığını ve 1 Kasım’da başvuruların sona ereceğini belirten ilçe başkanı Şıkşık; “Halkımız artık AK Parti binasını ikinci bir evi olarak görüyor. Biz halkımıza kalbimizi ve gönlümüzü verdik. Ak Parti şu anda diğer partiler içerisinde seçime en hazır partidir ve dimdik ayaktadır. 2’ci dönem AK Partili belediyeyi almaya kararlıyız ve bu seçimde de belediyeyi alacağız.” dedi.  

            AK Parti olarak bizde aday kararlarını Başbakanımız açıklar diyen Şıkşık; “Önce halkın itibarını kazanmış ve parti teşkilatlarının olur ve görüşünü almış, iyi niyetli olan kişi başkan adayı olur.”dedi. 20 Yıllık belediyeyi CHP’den devraldık, onların 20 yılda yapamadıklarını biz 4 yılda fazlasıyla yaptık diyen Şıkşık, “İlçemizin daha çok hizmet almaya hakkı var. Mersin’de Büyükşehir Belediye Başkanlığını da alıp ilçemize daha çok hizmet vermeye devam edeceğiz.” dedi.

             Halka Hizmet etmek bir gönül işidir, bizim görevimiz halka hizmet vermektir diyen Şıkşık, “Birlik beraberlik içerisinde olup çalışan insanlara destek olmalıyız ben bu partinin ilçe başkanlığına geldiğimde parti binasına kimse gelmiyordu biz göreve geldiğimiz günden bu yana halkla bütünleştik, barışı sağladık. Bize taş atanlara biz gül atarak bugüne geldik.” dedi.

            İlçemize yapılan hizmetlere yönelik yapılan çalışmalara değinen Şıkşık; iki adet yurt yapımı, yeni devlet hastanesi yapımı, dere ıslahı ve Sıcak asfalt çalışmalarının son hızla devam ettiğini devam ettiğini belirtti.



910 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın