Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi6
Bugün Toplam7
Toplam Ziyaret788972
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

Belediye Başkanı Murat Orhan'ın Hocantı Ziyareti

 Belediye Başkanı Murat Orhan, 6 Ekim 2013 Pazar günü bir dizi incelemelerde bulunmak ve köy halkını ziyaret etmek üzere ilçemiz Hocantı Köyü'ne gitti

             Zeytin hasat sezonu olması sebebiyle, Hocantı Köyündeki piyasayı köy halinden ve sakinlerinden dinleyen ORHAN; vatandaşlarla bir süre sohbet etti. Mut zeytinin kalite ve rekolte yönünden her zaman önde olduğunu belirten Başkan ORHAN; "Mut tarımı örnek teşkil edecek bir konuma geldi. Tarımda İzlenebilirlik yüzdesi %99'larda olan bir ilçeyiz. Artık hasat sezonları bayram havasına dönüyor. Ürünlerin kalite ve rekoltesi Türkiye ve ülke dışında dikkate alınan bir seviyeye ulaştı. İlçemizin kayısı, erik gibi yekün teşkil eden en önemli meyvesi zeytindir. Çeşitlilik açısından, sofralık ve yağlık kalitesi bakımından çok iyi gidiyoruz. Önümüzdeki yıllar ilçemiz açısından çok daha verimli olacaktır" şeklinde konuştu.

             Başkan Murat ORHAN, Hocantı Köyü'ndeki zeytin halinden sonra köy kahvesinde Muhtar Adem EREN ve köy sakinleriyle sohbet etti. Köy halkına yeni büyükşehir yasası ile birlikte belediye hizmetlerinin köylerdeki uygulaması ve köylerin mahalle konumuna gelmesiyle birlikte hizmet ve ihtiyaçların daha hızlı, etkin olacağını ifade eden ORHAN, Hocantı sakinlerinin sorunlarını dinledi.



1043 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın