Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi4
Bugün Toplam434
Toplam Ziyaret789399
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

BEM-BİR-SEN'den Ziyaret

Bem-Bir-Sen Sendikası Genel Başkan Yardımcısı Recai KARSLI, Mersin İl Başkanı Mustafa ŞAHİN ve sendika temsilcileri Mut Belediye Başkanı Murat ORHAN'ı makamında ziyaret ettiler.

             Ziyaret esnasında sendikal faaliyetler ve sivil toplum örgütlenmesi hakkında bilgiler veren BEM-BİR-SEN Genel Başkan Yardımcısı Recai KARSLI; "Gelişmiş demokrasilerde vatandaş gücünü hukuktan almaktadır. Türkiye artık bunu anladı. Bugünün Türkiye’si dünün Türkiye’sinden daha iyi. Yargısal oligarşi bitiyor, apoletli oligarşi bitiyor" dedi ve "Sendikalar ülke ekonomisinin önünü tıkamamalıdır" diyerek ülkenin menfaatlerinin her zaman birinci planda tutulması gerektiğinin altını çizdi.

            Görsel öğretide Türkiye'nin bugüne kadar gereken önemi vermediğini belirten KARSLI, "Sinema ve tiyatro. Görsel öğretiye ülke olarak çok önem vermemiz gerekiyor. Bugüne kadar hep atladığımız bir konu. Kendi medeniyetlerimiz üzerine görsel öğretiyi kurmalıyız" dedi.

             BEM-BİR-SEN heyetinin ziyaretlerinden memnuniyet duyduğunu dile getiren Belediye Başkanı Murat ORHAN; "Sendikalar devlet ile çalışan arasındaki şefkat eli ve mükemmel bir diyalog merkezi. Gelişen ve sivilleşen ülkemizin demokrasisine, bireylerin özgürlüğüne yönelik atılan her adımın biz arakasındayız. Gerek işveren gerek çalışan olsun, sendikal faaliyetler her zaman için toplum yararına işleyen mekanizmalardır. Sayın Genel Başkan Yardımcımız Recai KARSLI bey gelişmeye yönelik, ilerlemeye yönelik tespitleriyle ufku açık bir vizyona sahip. Bu sendikamızın üyeleri ve kadrolarını ben çok şanslı olarak değerlendiriyorum" şeklinde konuştu.       Başkan ORHAN; BEM-BİR-SEN Genel Başkan Yardımcısı Recai KARSLI’ya Mut Belediyesi kültür yayınlarından kitap ve Mut halk müziği CD seti hediye etti.

            BEM-BİR-SEN heyeti Mut Belediyesi’nde çalışan üyeleriyle birlikte değerlendirme toplantıları ve kısa bir Mut gezisi yaptıktan sonra ilçemizden ayrıldılar.



854 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın