Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi5
Bugün Toplam16
Toplam Ziyaret788981
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

MHP Mut İlçe Teşkilatında Bayramlaşma

MHP Mut İlçe Başkanlığı önünde gerçekleştirilen bayramlaşma programında birlik beraberlik mesajları verildi. Mart 2014 tarihinde yapılacak olan yerel seçimde Mersin ili ve ilçelerindeki belediye başkanlıklarının tamamını kazanma mesajı verildi.

                18 Ekim Cuma Günü MHP Mut İlçe Başkanlığı önünde gerçekleştirilen bayramlaşma programında Mehmet Özkan; “Artık birlik ve beraberlik olma zamanı geldi. Büyükşehir ve Mut ile birlikte ilçelerde belediye başkanlıklarını kazanarak bir zafere imza atacağız.” dedi.

                MHP Mersin Milletvekili Dr. Ali Öz yaptığı konuşmasında; “Yerel seçimlerde Mersin Büyükşehir Belediye Başkan adayımız Burhanettin Kocamaz ile Mersin Büyükşehir Belediyesi’ni kazanmaya yemin ettik. Tüm belediye başkanlıklarını kenetlenerek bu seçimi kazanacağız.” dedi.

                 Tarsus Belediye Başkanı ve MHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Burhanettin Kocamaz, Mut halkının kurban bayramını kutlayarak başladığı sözlerine Türkiye'nin Türk'ü seven insanlar tarafından yönetilmediğini iddia ederek devam eden Kocamaz;“Türkiye dışarıdan yönetiliyor. İktidar partisi değiliz, ama belediyesini yönettiğimiz yerleri bir iktidar partisi gibi hizmetle donatıyoruz. Artık Mersin’i ilçeleriyle ablukaya almış büyük bir deniz haline getirdik. Benim Tarsus ilçesindeki hizmetlerimi herkes bilir. Allahın izniyle sizlerin desteğiyle Büyükşehir ve ilçeleriyle birlikte tamamını alacağımıza inanıyorum.” dedi.

                MHP Mut İlçe Başkanı Mehmet Özkan yaptığı konuşmasında, artık birlik ve beraberlik olma zamanı geldi. Büyükşehir ve Mut ile birlikte ilçelerde belediye başkanlıklarını kazanarak bir zafere imza atacaklarını belirtti.



1189 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın