Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi4
Bugün Toplam318
Toplam Ziyaret789283
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

Yapıntı köyünde Yol Yapım Çalışmaları Nedeniyle Artan Trafik Kazalarına Yönelik Toplantı Düzenlendi

İlçemiz Yapıntı köyünde Yol Yapım Çalışmaları Nedeniyle Artan Trafik Kazalarına Yönelik Toplantı Düzenlendi

 

             Geçtiğimiz hafta içerisinde ilçemiz Yapıntı Köyü’nde meydana gelen trafik kazaları ve yaşanan can kaybı nedeniyle köylü vatandaşlar geçici bir süre de olsa yolu trafiğe kapattılar.

İlçemiz Yapıntı Köyü’nde yapımı devam eden sıcak asfalt çalışmaları nedeniyle kontrollü olarak geçiş verilen bölünmüş yolda meydana gelen trafik kazaları nedeniyle köylü vatandaşlar geçici bir süreliğine de olsa yolu trafiğe kapattılar. Konuyu haber alan ilçe Kaymakamı, Garnizon Komutanı ve beraberindeki heyet olay mahalline gelip vatandaşlarla konuşup ikna ederek yolu trafiğe açtılar. Yolun trafiğe açılmasının ardından İlçe Kaymakamı Mustafa Şahin, İlçe Garnizon Komutanı Üsteğmen Evren Ekmekçi, Bölge Trafik Amiri, Yapıntı Köyü Muhtarı Gani Sazak ve köylü vatandaşların katılımıyla bir toplantı düzenlendi.

Köy kahvesinde düzenlenen toplantıda yol yapım çalışmalarının bir an önce tamamlanması ya da yol yapım çalışmaları esnasında çevredeki güvenlik önlemlerinin artırılması konusunda talepte bulunan Yapıntı köyü sakinleri, malum zeytin hasat sezonu olması münasebetiyle yolda yaşanan yoğunluktan dolayı trafik kazalarının arttığını belirttiler. Konu ile ilgili toplantıya katılan idari amirlere taleplerini dile getiren vatandaşlar yol yapım çalışmalarının güzergâh değişikliği yapılması ya da konunun çözümü noktasında bir an önce sonuca ulaşılmasını istediler.

             İlçe Kaymakamı Mustafa Şahin ve beraberindeki heyet konu ile ilgili gerekli çalışmaların yapılacağını Mersin Valiliği, Karayolları Bölge Müdürlüğü ve yol yapımını gerçekleştiren şirket yetkilileriyle bizzat görüşülüp konunun bir an evvel aydınlığa kavuşturulacağını belirttiler.



817 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın