Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi3
Bugün Toplam140
Toplam Ziyaret785301
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

Esnaf Odasında Eyüp Cülüc Güven Tazeledi

Mut Esnaf ve Sanatkârlar Odası'nın olağan genel kurul toplantısında iki liste yarıştı.      Kıran kırana geçen seçimlerde ipi göğüsleyen taraf Eyüp Cülüc ve ekibi oldu.

             Mut Ziraat Odası Konferans Salonunda yapılan genel kurul toplantısına Mersin Esnaf ve Sanatkârlar Odalar Birliği Başkanı Talat Dinçer, Ticaret İl Müdürü Mahmut Zeybek, Mersin ESOB Başkan Vekilleri Nesil Aydın, Alper Deniz, Birlik Yönetim Kurulu üyeleri Uçal Mavili, İsmet Erdoğan, Ömer Şahbudak ve Nazmi Kunt, Gülnar Şoförler Odası Başkanı Ali Çalışkan, Gülnar Esnaf Odası Başkanı Zeynel Nar, Mut Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ali Tütün ile oda üyeleri ve diğer davetliler katılım gösterdi.

            Açılış ve yoklama ile başlayan genel kurulda oy birliğiyle Divan Başkalığına Mersin ESOB Yönetim Kurulu Başkanı Talat Dinçer getirilirken Silifke Esnaf Odası Başkanı Uçal Mavili ve Gülnar Şoförler Odası Başkanı Ali Çalışkan divan üyeliklerine seçildi.

            Saygı Duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasının ardından Oda Genel Sekreteri Ali Başbuğ tarafından çalışma ve hesap raporları ile tahmini bütçe okundu. Okunan raporlar oy birliği ile kabul edildi. Denetim kurulu raporunun da oy birliği ile kabul edildiği genel kurulda, gelecek dönem çalışma raporu ile tahmini bütçe okunarak oylamaya sunuldu ve okunan raporlar oy birliği ile kabul gördü.

            Yapılan oylamaların ardından seçimlere geçildi. Mevcut Oda Başkanı Eyüp Cülüc ile Ahmet Boyar'ın aday olduğu seçimlerde aldığı 438 oy ile zafere ulaşan isim Eyüp Cülüc ve ekibi oldu.

Eyüp Cülüc Başkanlığındaki Mut Esnaf Odası'nın yönetim kurulu şu isimlerden oluştu:

Hüseyin Dilgiç, Duran Ölmez, Zekeriya Doğan, Hüseyin Öz, Ali Gündoğdu, Ahmet Zeybek, Sevinç Baytar, Mehmet Kasap

Denetim Kurulu şu isimlerden oluştu:

Turgay Ata, Rafet Gün, İsmail Bar

            Mut Esnaf ve Sanatkarlar Odası yeni yönetim ve Denetim Kurulu’nu kutluyor, görevlerinde başarılar diliyoruz.



1161 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın