Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi5
Bugün Toplam493
Toplam Ziyaret785654
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

CHP Mut Belediye Başkan Adayı Aslan Küçük Partili Vatandaşlarla Bir Araya Geldi

CHP Mut Belediye Başkan Adayı Aslan Küçük ve ilçe yönetimi parti binası önünde düzenledikleri toplantıda vatandaşlarla bir araya geldiler. CHP Mut Belediye Başkan adayı Aslan Küçük; “Geçtiğimiz hafta içerisinde Karaman dönüşü kendi aramızda yaşanan tartışma sonrası, ilçede benim CHP Mut Belediye Başkan'ı adaylığından istifa etmiş sözleri dolaşıyor. Böyle asılsız haberler bizi yıkmak yerine bizi daha da güçlendirir”.dedi.

Böylesi asılsız haberleri çıkaranlara inat “Mut'u Sanayi Kenti yapacağım” diyen Küçük yeni yasayla birlikte Mut'un Mersin Büyükşehir Belediyesi'ne bağlandığını hatırlatarak, “Mersin Büyükşehir Başkan'ı Macit Özcan'la birlikte Mut ilçemizi sanayi kenti haline getireceğiz, projeleri tamam.” dedi. Parti binası önünde vatandaşlara hitap eden Küçük;   “30 Mart bizim zafer günümüz olacak. Şu an oy oranımızı yüzde 46 oya ulaştırdık bunu yüzde 50'nin üzerine çıkaracağız. Önemli projelerimiz var diyerek kısa kısa projelerinden bahsetti. 150 kişilik öğrenci yurdu ve soğuk hava deposu projelerinden bahseden Küçük, Mut halkının sulama suyunu Göksu Nehri'nden temin ettiği için sulama çok pahalıya mal oluyor, sulama sorununu da Büyükşehir Belediye Başkan'ı Macit Özcan'la birlikte çözüme kavuşturacağız.” dedi.

Halkın takdiriyle 30 Mart'ta göreve gelmesi halinde tespit ettikleri projeleri Mut'a kazandıracaklarını vurgulayan CHP Mut Belediye Başkan Adayı Aslan Küçük; “Bizim görevimiz Mut'a hizmet etmek. Bunu da başarabilecek güçteyiz. İnşallah 30 Mart'ta belediye başkanı olup Mut'a hizmet edeceğim, halkımla birlikte el ele verip Mut'un refah seviyesini yükseltip, huzurlu ve hizmet üreten bir belediye olacağız. Aynı zamanda partimizin oyunu yüzde 50'nin üzerine taşıyacağız, ama bunlar için gece gündüz çalışacağız, 30 Mart'ta göreve gelip hizmet edeceğiz. Hazırlamış olduğum projeleri hayata geçireceğiz.” dedi.

             CHP Mut İlçe Başkanı Mehmet Saydam yaptığı konuşmasında, “Bizim güçlenmemizden rahatsız olanlar var. Benle Belediye Başkan Adayımız Aslan Küçük ve Mut İlçe Örgütünün arasının açıldığı lafları çıkaranlara sesleniyorum, İlçe teşkilatım olarak ölümüne Başkan Adayımız Aslan Küçük'e desteğimizi sürdüreceğiz bundan kimsenin şüphesi olmasın.” dedi.



1454 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın