Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi4
Bugün Toplam573
Toplam Ziyaret785734
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

BÜTÜN SORULARI BİLEREK BÜYÜK AVANTAJ SAĞLADI

İlçemizde  faaliyet gösteren Özel Yıldırımhan Mutlu Ortaokulu 8. sınıf öğrencisi Doğukan GÜNEY 28-29 Kasım 2013 tarihlerinde yapılan Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş Sınavı (TEOG)'nda bütün sorulara doğru cevap vererek Türkiye birincisi oldu.

Okul müdürü Musa DOKTOROĞLU yaptığı açıklamada Doğukan GÜNEY'in başarısıyla gurur duyduklarını söyledi. Güney'in  öğretmenlerine, arkadaşlarına, ailesine  ve Mut'a büyük bir sevinç yaşattığını, okulun  başarısına bir yenisini daha eklediğini  belirtti. Okulun, mezun vermeye başladığı günden bu yana Mut'ta her yıl OYP ortalamasına göre  birinci olduğunu  ve Türkiye çapında da çeşitli dereceler elde ettiğini  ifade etti.

Ayrıca, okulun sınav başarılarının yanında yaptığı sosyal,sportif ve kültürel faaliyetlerle de dikkatleri üzerine çekmeyi başaran bir kurum olduğunu sözlerine ekledi.

Doktoroğlu, başarının tesadüf olmadığını, elde edilen başarıda öğrencinin ve öğretmenlerin yoğun gayretlerinin yanında  aile,okul ve öğrenci üçgeninin koordineli hareket etmesinin  büyük payının olduğunu vurgulayarak “Aynı başarısının ikinci dönemde de devam edeceğine inanıyoruz.” dedi.

Öğrencinin ailesi de çocuklarının başarısından duydukları memnuniyeti dile getirirken, emeği geçen okuluna, öğretmenlerine ve bu sevinci kendilerine yaşatan evlatlarına teşekkür etti. 

Doğukan da elde ettiği başarıda öğretmenlerinin katkısının büyük olduğunu, derslerine düzenli çalıştığını belirterek, “Böyle bir başarıyı bekliyordum. Emeği geçen öğretmenlerime ve aileme çok teşekkür ediyorum. Beni hiçbir zaman yalnız bırakmadılar ve hep destek oldular. “Böyle bir başarı elde ettiğim için şükrediyorum ve çok mutluyum.” dedi.



957 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın