Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi6
Bugün Toplam65
Toplam Ziyaret785226
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

CHP Büyükşehir Adayı Macit Özcan Seçmenlerle Buluştu

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Macit Özcan, seçim çalışmaları kapsamında ilçemizi ziyaret etti.  CHP Mut İlçe Başkanlığı önünde düzenlenen programa katılan Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Macit Özcan partili vatandaşlar tarafından yoğun ilgiyle karşılandı.

Konvoy eşliğinde Mut girişinde vatandaşları selamlayarak CHP İlçe binasına gelen Başkan Macit Özcan, burada büyük ilgi gördü. İlçe binasında düzenlenen mitingde kürsüye çıkan Başkan Macit Özcan konuşmasına başlamadan önce Türkiye Değişim Hareketiyle (TDH) birlikte partiye yeni katılan vatandaşlara parti rozetini taktı. Başkan Macit Özcan,  “ Partimiz sizlerle birlikte her geçen gün daha da büyüyor. Sizlerle gurur duyuyorum” dedi.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Macit Özcan programda yaptığı konuşmasında;  “Sevgili Mutlular, bugün sizlerle bir araya gelmek beni çok mutlu etti. İlçe girişinde bizleri karşılayan Mut halkına çok teşekkür ediyorum. Mut için çok güzel projelerimiz var. Mut yeni yasayla Büyükşehir Belediyesi'ne bağlandı. Hem Büyükşehir'de hem de Mut'ta oyunuzu bizden yana kullanın ki vereceğimiz bütün sözleri harfiyen yerine getirelim. Bunların gerçekleşmesi için 30 Mart'ta 6 oka yani, Cumhuriyet Halk Partisi'ne oy vermelisiniz.       Biz yapamayacağımız sözü vermeyiz. 15 yıldır Mersin'i yönetiyorum. Mut'un CHP'li Belediye Başkan Adayı Aslan Küçük ve daire başkanlarımızla birlikte Mut'un sorunlarını birlikte çıkardık ve programa aldık” diye konuştu.

Mut'la ilgili yapacakları projeler hakkında kısa bilgiler veren Başkan Macit Özcan, “Soğuk hava deposu, meyve suyu fabrikası, salça fabrikası, zeytinyağı entegre tesisi, zeytin paketleme tesisi kurarak, yoğun olarak tarımla uğraşan Mut halkının sorunlarını büyük ölçüde çözmüş olacağız ve gençlere yeni iş imkanları sağlayacağız” dedi.

CHP'li bir Belediye Başkanı olarak 15 yıllık görev süresince dini, ırkı, mezhebi ne olursa olsun, Mersin'de huzuru ve barışı sağladıklarına vurgu yapan Başkan Macit Özcan, “Mersin kavga edilen bir şehir olmaktan çıktı, herkesin kardeşçe yaşadığı bir toplum yarattık. Mersin huzur ve barışın başkentidir. Bunun için çok gayret ettik. Bizim dışımızda seçeceğiniz kişiler, Mersin'deki şu huzuru ve barışı sağlayamaz. Çağdaş, aydın insanların yaşadığı bir şehirdeyiz. Mut'ta sosyal demokrat bil ilçe. Bu nedenle 30 Mart'ta Mut CHP'nin olacaktır.” dedi.  

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mut Belediye Başkan Adayı Aslan Küçük yaptığı konuşmasında, 30 Mart yerel seçimleri için Mut’lulardan hem kendisine hem Macit Özcan'a oy istedi.

CHP Mut Belediye Başkan Adayı Küçük yaptığı konuşmasında;“Bizim görevimiz Mut'a hizmet etmek. Bunu da başarabilecek güçteyiz. Önümüzdeki süreçte sizin isteklerinizi, beklentilerinizi, önceliklerinizi göz önünde bulunduracak çalışmalarımıza başladık. Halkımızın önceliği, bizim önceliğimiz oldu. 30 Mart'ta yapılacak olan yerel seçim çok önemlidir. Mut'ta beni, Büyükşehir'de Macit Özcan'ı desteklerseniz hizmet ayağınıza kadar gelir." dedi.

Mut'ta İstihdama Yönelik Fabrikalar Kuracağız

CHP Mut Belediye Başkan Adayı Aslan Küçük Büyükşehir Yasasına değinerek, “Yeni yasayla birlikte Mut, Mersin Büyükşehir Belediyesi'ne bağlandı. Mut'ta yapacağımız projeleri gözden geçirdik ve üzerine eklenmesi gereken projeleri ekledik. Değerli başkanımız Özcan'ın katkılarıyla, Meyve suyu fabrikası, zeytinyağı fabrikası, zeytin paketleme fabrikası, 150 kişilik 2 adet erkek ve kız yurdu, Mut'un altyapısı, içme ve sulama suyu, park düzenlemesi ve en önemlisi ise çok amaçlı kültür merkezini seçimden sonra projelendirip hemen yapımına başlayacağız. El ele verip memleketimizin refah seviyesini yükseltip, başkanımla birlikte partimizin oyunu yüzde 50'nin üzerine çıkaracağız. Başkanımla üzerinde konuştuğumuz projeleri hayata geçireceğiz. Bu konuda hiçbir endişem yok” dedi.



1018 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın