Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi3
Bugün Toplam264
Toplam Ziyaret778433
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

Şoförler Odası'nda Nöbet Değişimi

Mut Şoförler ve Otomobilciler Odası'nın genel kurulunda nöbet değişimi yaşandı. Mevcut başkan Ali Tütün ile Mustafa Evren'in listelerinin yarıştığı genel kurulda yaşanan nöbet değişimi ile hizmet bayrağını devralan isim Mustafa Evren ve ekibi oldu.

            Mut Şoförler ve Otomobilciler Odası'nın 2014 yılı olağan genel kurul toplantısında nöbet değişimi yaşandı ve üyelerinin güvenoyu verdiği Mustafa Evren ve ekibi hizmet bayrağını devraldı.

            İlçemiz Şoförler ve Otomobilciler Odası hizmet binasında yapılan genel kurul toplantısına Mersin ESOB Yönetim Kurulu Başkanı Talat Dinçer, Birlik Başkanvekili Nesil Aydın, Birlik yönetim kurulu üyeleri Uçal Mavili, İsmet Erdoğan ve Ömer Şahbudak, Birlik Denetim kurulu üyeleri Ali Çalışkan ve Yılmaz Kaya, Birlik Disiplin kurulu üyesi Eyüp Cülüc ile Silifke Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Zahide Doğan, Mersin Matbaacılar Odası Başkanı Burhan Tugay ile oda üyeleri katılım gösterdi.

            Açılış ve yoklamanın ardından oy birliğiyle Divan Başkanlığına Mersin ESOB Başkanı Talat Dinçer getirilirken, Birlik yönetim, denetim ve disiplin kurulu üyelerinden Uçal Mavili, İsmet Erdoğan, Yılmaz Kaya ve Eyüp Cülüc divan heyetini oluşturdu. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından mevcut oda başkanı tarafından açılış konuşması yapıldı. Ardından okunan geçmiş dönem çalışma, hesap ve denetim kurulu raporları genel kurula sunularak oy birliğiyle kabul edildi. Gelecek dönem çalışma raporu ile tahmini bütçenin de okunup genel kurulca kabul edildiği genel kurulda daha sonra seçimlere geçildi.

            Mevcut başkan Ali Tütün ile Mustafa Evren'in listelerinin yarıştığı genel kurulda ise son sözü söyleyen delegeler Evren ve ekibinde karar kıldı. 334 delegenin oy kullandığı seçimde 191 oy alarak hizmet bayrağını devralan Mustafa Evren başkanlığındaki Mut Şoförler ve Otomobilciler Odası'nda Yusuf Yaman, Nevzat Ateş, Durmuş Ali Çunkur, Suha Keskin, Mehmet Doğan ve Abdullah Portakal yönetim kurulu olarak görev alırken, Mustafa Deryal, Hayrettin Akgün ve Abdurrahman Ertunç denetim kuruluna seçilen isimler oldu.



1063 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın