Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi2
Bugün Toplam428
Toplam Ziyaret782180
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

Belediye Başkan Adayı Aslan KÜÇÜK Basın Mensuplarıyla Buluştu

CHP Mut Belediye Başkan adayı Aslan Küçük, ilçemizde görev yürüten basın mensuplarıyla sabah kahvaltısında bir araya gelerek yaptığı toplantıda; “Aslan Küçük olarak %50'nin üzerinde oy alacağım.” dedi. 

            İlçemiz Aslan Otel'de sohbet ortamında gerçekleştirilen toplantıda, basın mensupları ile durum değerlendirmesi yapan CHP Mut Belediye Başkan Adayı Aslan Küçük, basının toplumdaki önemine vurgu yaparak, seçimlerde en büyük işlerden birinin de medyaya düşeceğini belirtti.

            Bu yıl zeytinin taban fiyatını 2 TL'ye, meysuluk kayısının taban fiyatının da 50 krş olacağını ifade eden Küçük, tefecilere üreticimi ezdirmeyeceğim. 1996 yılında 7 bin kilometre uzağa giderek 4 fabrika açtım. Şimdi ise bu kazandıklarımı Mut ilçesine getirip yatırım yaptım diyen Küçük, ben Mut sevdalısı bir halk çocuğuyum.

            Ben siyaset olarak değil Aslan Küçük olarak Belediye Başkanlığına aday oldum diyen Küçük; “Eğer söz verdiğim projelere belediyenin gücü yetmezse kendi paramla yaparım.” dedi. İlçemizdeki taş ocağı açılması hususuna değinen Küçük; “Taş ocağına Aslan küçük ortak demişler benim en ufak bir ortaklığım yok. Sadece oğlum daha önce Fevzi Ata ile ortaktı, hissesini Fevzi Ata'ya devretti şu an hiç bir ilgimiz yok” diyerek taş ocağıyla ilgili bir bağının olmadığını belirtti. Ancak Taş ocağıyla ilgili açıklamasının sonunda “İlçemizin taş ocağına ihtiyacı var uygun bir yer bulup ilçemize taş ocağının kurulmasını istiyorum” dedi.

            % 50 oyla belediye başkanlığına geleceğini ifade eden Aslan Küçük; “Yıllardır Mut Halkına kendimi ifade ettim bana oy verecekler, kişiliğime oy verecekler. 40 yılın mahsulünü bu yıl toplayacağım” dedi.



957 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın