Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi4
Bugün Toplam641
Toplam Ziyaret772580
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

MİY Belediyespor 2 - Tömük Belediyespor 1

Mersin 1. Amatör B Grubu 2. Devre 21. hafta karşılaşmalarında rakibi Tömük Belediye Sporu kendi sahasında 2:1'lik skorla yenmeyi başaran MİY Belediye Spor Mersin 1. Amatör B Grubunda maçların bitmesine 1 hafta kala 34 puanla 3'cülüğü garantileyerek diğer gruptaki ilk üç takım ile çift devreli play off oynamaya hak kazandı.

1nci Amatör B Grubunda birinciliğe adını yazdıran takım Erdemli Spor olurken, Kavaklı Spor da 2 nci olarak Erdemli Sporu takip ediyor. Ligde 3 ncü durumdaki MİY Belediye Spor son haftada karşılaşacağı Reşadiye Spor’a yenilse bile 34 puanla yerini garantilediği için play off'da oynamaya devam edecek.

Maç sonrası bir açıklama yapan Mut İdman Yurdu Belediyespor Kulüp Başkanı Selçuk Melleç; “Bu sezon genç bir takım kurduk. Takımda ki tüm futbolcular Mut'un çocukları. Onlara güvendik ve onlarda bizim güvenimizi sarsmadı. Şu an grupta üçüncü durumdayız. En yakın takımın 28 puanı var. 1 maçımız kaldı kaybetsek bile artık playofu garantiledik.  Bundan dolayı futbolcularımı, antrenörümüz Ömer Sekmen ve yönetimi kutluyorum. Allah yolumuzu açık etsin.” dedi.



862 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın