Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi2
Bugün Toplam133
Toplam Ziyaret780890
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

14 Şubat’ta Bir İlk Yaşandı

14 Şubat Sevgililer günü münasebetiyle bir grup Mut'lu genç bir araya gelerek sevgililer günü programı düzenlediler.

            Mut Belediyesi sinema salonunda düzenlenen etkinliğe Mut Belediye Başkanı Murat Orhan'ın yanı sıra birçok davetli katıldı. Belediye Başkanı Murat Orhan'ın açılış konuşmasını yapmasının ardından başta eşi Funda hanıma ve programa katılan misafirlere, aşkın simgesi kırmızı gülü takdim etmesiyle program devam etti.

            Başkan Orhan programda yapmış olduğu konuşmasında; Mutta bu tür bir organizasyonun ilk defa yapıldığını dile getirdi. Organizasyonu gerçekleştirenlere memnuniyetini dile getirerek bu tür programların her zaman yapılması gerektiğini belirten başkan Orhan, eşi Funda hanıma ve katılımcılara teşekkür ederek konuşmasını bitirdi.

            Duygusal şiirler, çiftlerin yaşamından hikâyelerden kesitler yorumlanarak misafirlere duygu dolu anlar yaşanmasına vesile olan programın sonunda ise hüzünlü dakikaların yerini güldüren anlar aldı. Tiyatro ekibinin hazırlamış olduğu oyunla salonda coşkulu anlar yaşandı. Program sonunda sürpriz bir evlenme teklifi ve bu iki sevdalının birbirine evet demesiyle salonda büyük bir heyecan yaşandı.

Konuşmaların ardından müze halka açıldı. İçinde Çanakkale Savaşı'ndan kalma harp malzemeleri, kişisel ve askeri objeler ile resimlerin bulunduğu müze 23 Şubat 2014 tarihine kadar Cumhuriyet Alanı'nda ücretsiz olarak halka açık olacak.



691 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın