Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi4
Bugün Toplam390
Toplam Ziyaret779704
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

MHP’de LİSTE KRİZİ

Yaklaşan yerel seçimler öncesinde belediye meclis üyeliği için açıklanan aday listesi bazı soru işaretlerini, perde arkasındaki pazarlıkları da gündeme getirdi.

Özellikle MHP Belediye Meclis Üyeliği aday listesinde yer alan Avukat Muhammet Ali Keskin'in daha önce AK Parti de Mustafa Tunç başkanlığında oluşturulan yönetimde, 8. sırada yer alan Yusuf Uzun'un da yine Ak Parti'de Veli Şıkşık başkanlığında oluşturulan yönetimde yer almış olması, CHP kökenli Özgür Demirdağ'ın listede 5. sırada yer bulması dikkatlerden kaçmadı.

Buna rağmen MHP'ye uzun yıllarhizmet vermiş olan Muhammet Kayhan, Hacı Mustafa Arı, Dede Duman, İhsan Koç, İmren Bahar gibi isimlerin asıl listede yer bulmaması parti tabanında tepkiye yol açarken seçim için ne gibi pazarlıklar yapıldığı sorusunu akıllara getirdi. MHP tabanında ithal belediye meclis üyeleri ile seçim kazanmanın zor olduğu fikri hakim olmakla beraber, yapılan vefasızlık örneği de unutulmayacak gibi görünüyor.

Diğer yandan Nebi Yılmaz'ın ilçe başkanı olarak görev yaptığı dönemde ittifak adı altında Millet Partisi'nden ortak aday çıkarılarak MHP'nin yapılan yerel seçimlerde 300 civarı oy alarak dip yapmasının tekrar gündeme getirilmesi MHP'nin yeni bir oyunla peşkeş mi çekiliyor sorusunu da gündeme getirdi.

Haber : Osman PİRGON



902 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın