Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi1
Bugün Toplam6
Toplam Ziyaret771517
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

Belediye Başkan Adayı Aslan KÜÇÜK İstifa Etti

Aday adaylığı sürecinden bu yana parti teşkilatı ile devam eden çekişme Belediye başkan adayı Aslan Küçük’ün istifa haberiyle iyice su yüzüne çıktı.

            Kulağımıza gelen haberlere göre CHP Mut İlçe teşkilatında yaşanan Meclis üyeliği liste krizi sonrası CHP Mut Belediye Başkan Adayı Aslan Küçük adaylıktan çekildiğini açıkladığı yönünde.

            Dün CHP Mut İlçe Başkanı Mehmet Saydam tarafından saat 17.00 den önce İlçe Seçim Kuruluna verilen Belediye Meclis Üyeliği listesi İlçe Başkanı Mehmet Saydam ve Belediye Başkan adayı Aslan Küçük arasında gerginliğe sebep oldu. Edindiğimiz bilgilere göre Aslan Küçük yaşanılan liste krizinden dolayı Belediye Başkanlığı adaylığından çekildiğini söyledi.

            Aslan Küçük'ün Çarşamba günü saat 13.00'te parti binası önünde partililer ve bazı meclis üyesi adayları ile toplanıp bu konuda basın açıklaması yapacağı bize gelen bilgiler arasında. Kulislerde ise ibraz edilen listeye itiraz eden bazı belediye meclis üyesi adaylarının da adaylıktan çekilebileceği yönünde. Olaya CHP İl Başkanı Faruk Mehmet Akar'ın el koyup müdahil olması ve tarafları uzlaştırması bekleniyor.

            Bugün yapılacak toplantının sonunda Aslan Küçük’ün teşkilatla seçime devam edip etmeyeceği belli olacak.



674 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın