Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi8
Bugün Toplam191
Toplam Ziyaret781349
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

Aslan KÜÇÜK Devam Dedi

Cumhuriyet Halk Partisi Mut Belediye Başkan Adayı Aslan Küçük devam kararı aldı.

            CHP Mut Belediye Başkan Adayı Aslan Küçük, CHP Mut İlçe Başkanı Mehmet Saydam ile yaşanılan Belediye Meclis Üyeliği Liste krizinden dolayı geçtiğimiz hafta içerisinde Belediye Başkanlığı adaylığından çekildiğini söylemişti.  Aslan Küçük 19 Şubat Çarşamba günü CHP Mut İlçe Başkanlığı parti binasında düzenlediği basın toplasında adaylıktan çekilmesine ilişkin yaptığı açıklamada; “Bize karşı oyunlar oynanıyor hem de içimizdeki insanlar tarafından. O kişi ilçede partimizin başındaki insan, ama şunu söyleyeyim biz bu oyuna gelmeyeceğiz. Biz yolumuza devam edeceğiz. Hem de daha güçlenmiş olarak devam edeceğiz. Neden ayrılamadım ve devam kararı aldım biliyor musunuz? Biz Mut halkına söz verdik. Mut halkının umudu olduk. Bu umudu ben çiğner gidersem bana “yazıklar olsun” olacaktı. Onun için devam ediyorum. Tabi bu oyuna hiçbirimiz gelmeyeceğiz. Projelerimizi aynen devam ettireceğiz. Ne pahasına olursa olsun bu projeler yapılacak. Mut halkının derdine çare olmaya devam edeceğiz. İstedikleri kadar oyun oynasınlar bana hiçbir şey lazım değil. Bana Mut'ta yaşayan insanlar lazım. Onlar için devam edeceğim. Mut'u seven, sevdiren insanlar topluluğu olacağız. Biz Mut'un aynası olacağız. Bunun için devam edeceğiz. Ben şimdi ayrılsaydım sizlere ihanet etmiş olacaktım. Çok düşündüm sabaha kadar... Yani bize güvenen insanların boynunu eğmeyeceğiz. Biraz daha fazla çalışacağız. Yönetim de burada örgüt de burada, Mutlular da burada. Kendimizi diğer partilerin adaylarına güldürmeyeceğiz. Mut'u seven insanları üzmeyeceğiz. Bunun için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Yolumuza devam edeceğiz. Gece gündüz durmayacağız. Onlara inat % 50'nin üzerinde oy alacağız. Belediye başkanı olursam sizlerin yüzünü kara çıkarmayacağım” dedi.

            Aslan Küçük'ün konuşmaları toplanan grup tarafından sık sık; “Saydam istifa!”, “Başkan burada Saydam nerede?” sesleriyle kesildi.

            Hatırlanacağı üzere Aslan Küçük aday adaylığı önseçiminden sonra da teşkilatın tutumundan dolayı çekilme kararı vermiş, ancak partililerin araya girmesiyle bu kararından vazgeçmişti.

            Bu arada CHP’de bazı Belediye Meclis Üyesi adaylarının da istifa ettiği edindiğimiz bilgiler arasında.



851 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın