Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi4
Bugün Toplam60
Toplam Ziyaret778688
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

MUDOF KRAVGA'DA

Mut Doğa Sporları ve Fotoğraf Derneği (MUDOF), bir süre ara verdiği turistik ve eğitim amaçlı gezilerine yeniden başladı. MUDOF yeni gezilerin başlangıcını, ilçemizin doğal güzellikleriyle ünlü Göksu Mahallesi Kravga yöresiyle yaptı. Hafta sonunda Kıravga'ya düzenlenen geziye; dernek üyeleri, Halk Eğitim Merkezinde eğitim alan fotoğrafçılık kursiyerleri ve doğaseverler katıldı. Gezide fotoğrafçılık uygulama eğitimi çekimleri de yapıldı.

            MUDOF Kurucusu ve Fotoğrafçılık Kurs Eğitmeni Ahmet Güler ile MUDOF Başkanı Nural Demirdağ eşliğinde gerçekleşen geziye katılanlar, Kravga'nın muhteşem doğa manzaralarına hayran kaldı. 

            Geçtiğimiz hafta Pazar günü gerçekleşen gezide, kendilerini fotoğrafçılık konusunda geliştirme olanağı da bulan katılımcılar bol bol fotoğraf çektiler. Kravga'nın doğal güzelliklerini, muhteşem doğa manzaralarını görüntüleyen katılımcılar, yaptıkları makro çekimlerle de baharın gelişini objektiflerine yansıtarak bu güzellikleri ölümsüzleştirdiler.

            Gezinin son derece güzel ve yararlı geçtiğini belirten MUDOF Başkanı Nural Demirdağ, katılımcılara teşekkür ederken; MUDOF Öğrencileri adına MUDOF Kurucusu ve Fotoğrafçılık Kurs Eğitmeni Ahmet Güler'e katkılarından dolayı plaket sundu. Geziye katılanlar ise geziden duydukları memnuniyeti ifade ederken, sonraki geziyi iple çektiklerini belirttiler.



725 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın