Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi2
Bugün Toplam352
Toplam Ziyaret771863
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

Belediye Başkanı Nebi YILMAZ Görevi Devraldı

30 Mart 2014 tarihinde yapılan Yerel Yönetim Seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)'nden aday olarak seçime katılarak Mut Belediye Başkanlığını kazanan Nebi YILMAZ, görevi devraldı.

            Mut Belediye Başkanı Nebi YILMAZ, MHP İlçe Başkanı Mehmet ÖZKAN, yeni seçilen partili Belediye Meclis Üyeleri partililerle birlikte MHP Mut İlçe Başkanlığı önünde toplanıp, ilçemiz Hükümet Konağı önünde bulunan Atatürk Anıtına çelenk koydular. Saygı Duruşunda bulunup, İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından Mut Belediyesine gelen Belediye Başkanı Nebi YILMAZ kurban kesilerek karşılandı. Nebi YILMAZ böyle bir duyguyu yaşattığı için herkese teşekkür ederek başladığı konuşmasını şöyle sürdürdü;

            “Belediyecilik görevine gelirken elbette bir siyasi partinin mensubu olarak seçildik. Ama bundan sonra 62 bin 534 insanımızı kucaklayan ve Cenabı Hakkın bir emaneti olarak gören bir yönetim sergileyeceğimize Mut halkının inanmasını ve bu yolda yardım etmesini talep ediyor, hepinize saygılar sunuyorum. Seçim sürecinde yaşanan gerginliklerden dolayı insanlarımızın içerisinde endişe duyanlar var. Ama şunu bilin ki biz bu memleketi seviyoruz, insanlarımızı seviyoruz, bir ata gibi bir baba gibi göreceğimize söz verdik. Bunun için geçmişte yapılan hataları görmezden gelerek insanlarımızın tamamına eşit hizmet yapacağız. Birkaç gündür yaşanan bu boşlukta halkımızda oluşan endişeler boşuna. Biz Mut'un tamamına hizmet yapacağız. Amacımız bu memleketi güzelleştirmek. Bu süreçte hepinizin ayrı ayrı bize yardım etmenizi, gördüğünüz eksiklikleri gerçekten medeni bir şekilde bizleri eleştirerek düzeltmenizi istiyorum. Eğer bu konuya hakim olursanız bizimle beraber ilçe büyür gelişir ve geleceğe güvenle bakar. Cenabı Allah her konuda yardım etsin” 

            Belediye Başkanı Nebi YILMAZ'ın konuşmasının ardından MHP İlçe Başkanı Mehmet ÖZKAN, seçimden önce verdikleri sözü yerine getireceklerini belirterek, “Biz seçimlerden önce söz verdik. 'Seçildiğimizde partimizin değil, ilçenin Belediyesi olacağız' dedik. Partimiz her zaman kalbimizdeki yerini koruyacak” dedi. İlçe Başkanı ÖZKAN daha sonra Belediye Başkanı Nebi YILMAZ'ın yakasındaki MHP rozetini çıkararak yerine Türk Bayrağı rozetini taktı.

            Yapılan konuşmaların ardından Belediye Başkanı Nebi YILMAZ, belediye binasındaki makamında tebrikleri kabul etti.



855 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın