Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi2
Bugün Toplam105
Toplam Ziyaret782589
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

2014 Yılı İlçe İdare Şube Başkanları ve Mahalle Muhtarları Toplantısı Yapıldı

            Mut Kaymakamlığı tarafından İlçe İdare Şube Başkanları ve mahalle muhtarları toplantısı yapıldı.

            Mut Belediyesi sinema salonunda yapılan toplantıya İlçe Kaymakamı Mustafa Şahin, Garnizon Komutanı Jandarma Üsteğmen Evren Ekmekçi, Belediye Başkan'ı Nebi Yılmaz, Emniyet Müdür Yardımcısı Mesut Baysaloğlu, Milli Eğitim Müdürü Harun Gergin, tüm kurumların daire amirleri ve Muhtarlar katıldı.

            İlçe Kaymakamı Mustafa Şahin, bir ilçede kamu hizmetlerinde ihtiyaç duyulan koordinasyonun sağlanması konunun taraflarının birlikte olmaları ve hedefe kilitlenmeleri sayesinde sorunların çözümünün mümkün olacağını belirtti. Seçimlerden sonra yürürlüğe giren yeni mahalli idare statüleri görev tanımlamalarıyla ilgili bilgilendirme amaçlı bir toplantı olduğunu vurgulayan Şahin, "İlçenin sorunları nelerdir, sorunların çözümü noktasında gayretimiz ne olmalıdır, sorularına bu toplantı ile cevap arayacağız" dedi.

            Belediye Meclis üyelerinin ve köy muhtarlarının da görüşlerinin alındığı, istek ve taleplerinin dinlendiği toplantıda hep birlikte dayanışma halinde, koordineli bir şekilde çalışıldığında çok güzel işlere imza atabileceklerini belirten Şahin, "Kurumlarımızın birbirlerinin iş ve işlemlerinden haberdar olmaları açısından bu gibi toplantıların faydalı olduğunu" ifade etti.

            Konuşmanın ardından toplantı fikir alışverişi ve bilgilendirmelerle verimli ve faydalı bir ortamda gerçekleşti.



763 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın