Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi5
Bugün Toplam530
Toplam Ziyaret783014
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

Festival Kapsamındaki Konserler İptal Edildi

            Mut Belediyesinden edinilen bilgilere göre, Soma'da meydana gelen maden faciası nedeniyle festival etkinlikleri içerisinde yer alan konserler iptal edildi.

Her yıl düzenlenen Kayısı Kültür ve Sanat Festivalinin bu yıl ki gündüz etkinlikleriyle sürecek. Belediye Başkanı Nebi YILMAZ imzasıyla yayınlanan basın açıklaması şu şekilde; 

BASIN VE KAMUOYUNA

            Bu yıl 52. Mut Karacaoğlan Kayısı Kültür ve Sanat Festivali’ni 6 – 7 – 8 Haziran 2014 tarihleri arasında gerçekleştireceğiz.

            Bilindiği üzere geçtiğimiz günlerde tüm milletimizi yasa boğan ve aralarında bir hemşerimizin de bulunduğu Soma İlçesi’nde maden faciası meydana geldi. Milletimizi yasa boğan ve acılarını yüreğimizde hissettiğimiz bu facianın acıları paylaşmak için ilçemizde de eğlence yerlerinin ulusal yas süresince kapattık. Acılarımız tazeliğini korurken, festival etkinliklerimizde eğlenceye dönük konser düzenlemenin uygun olmayacağını düşündük. Bu çerçevede bütün hazırlıklarını tamamladığımız festivalimizin birinci ve ikinci akşamında Mut şehir Stadı’nda yapmayı planladığımız ücretsiz halk konserlerimizi Soma’da Şehit verdiğimiz madencilerimizin anısına saygı göstererek iptal etme yoluna gittik. Festivalimizin bu yıl sadece gündüz etkinlikleri çerçevesinde yapılması kararını aldık.

            Festivalimiz, 6 Haziran 2014 Cuma günü saat 14.00’te Karacaoğlan Çınaraltı Parkı’nda yapılacak açılış töreniyle başlayacak ve yine aynı alanda gündüz etkinlikleriyle devam edecektir.

Basın ve kamuoyuna saygıyla duyurulur.                                                         

                                                                                                                       Nebi YILMAZ
Mut Belediye Başkanı



902 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın