Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi5
Bugün Toplam648
Toplam Ziyaret786383
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

MUT ANADOLU ÖĞRETMEN LİSESİNİN İLK MEZUNLARINDAN BÜYÜK BAŞARI

 Mut Anadolu Öğretmen Lisesi ilk mezunlarını verdi. ilk yılında 5 Hukuk Fakültesi,1 Eczacılık Fakültesi, 1 Diş Hekimliği Fakültesi, 5 İnşaat ve Elektronik mühendisliği, 1 Fizyoterapi ve Rehabilitasyon, 1 Hemşirelik, 3 Psikolojik Danışma ve Rehberlik, 1 Uluslar arası İlişkiler, 1 Sosyal Hizmetler, 20 çeşitli branşlarda öğretmenlik olmak üzere toplamda 39 öğrencisini çeşitli üniversitelere yerleştirdi. Anadolu Öğretmen Lisesi 61 son sınıf öğrencisinden 39'unu çeşitli üniversitelere yerleştirerek,  yerleştirmede  % 65 başarı yakaladı. 
 Okulda eğitimlerini tamamlayan yaklaşık 20 öğrencisi istedikleri yerler gelmeyeceği için bu yıl tercih yapmadıklarını, seneye tercih yapacaklarını belirttiler.
Milli Eğitim Bakanlığının Anadolu Öğretmen Liselerini dönüştürme kararının ardından şu anda Göksu Anadolu Lisesi olarak eğitime öğretime devam etmektedir.
Anadolu Öğretmen Lisesinin Yazalanı mahallesindeki inşaatı bitmek üzere olan 28 derslikli binaya taşınması planlanmaktadır. Eski adıyla Mut Anadolu Öğretmen Lisesi, dönüştürülmüş adıyla da Göksu Anadolu Lisesi olan okulumuzu gösterdiği başarıdan dolayı tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyoruz.

1092 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın