Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi3
Bugün Toplam105
Toplam Ziyaret785840
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

Demokrat Partiye Yeni Yönetim Atandı

 Demokrat Parti Mut ilçe yönetimi bir süre önce istifa  etmiş, bir kısım yönetim kurulu üyelerinin de ihraç edilmesi nedeniyle partide yönetim zafiyeti oluşmuştu. Geçtiğimiz günlerde yeniden harekete geçilmiş ve genel merkez tarafından Ahmet Türkan başkanlığında yeni oluşturulması yönünde adımlar atılmış ve neticeye de varılmıştı.
 Demokrat Parti Mersin İl Başkanı Turan Kadızade, İl Başkan Yardımcısı Özlem Kafadar ve partililerin katılımıyla birlikte ilçe parti binasında düzenlenen basın toplantısında yeni yönetim kurulu kamuoyuna tanıtıldı.
 Basına ilk kez konuşan Demokrat Parti Mut İlçe başkanı Ahmet Türkan; "Yönetimimizi oluştururken, büyüklerimize, Demokrat Partililerle, eski Doğru Yol Partililerle, siyasette aktif olan ve aktif olmayıp gönülleriyle bağlı olan kişilerle, belediye meclis üyelerimizle, partimizde görev yapmış kanaat önderlerimizle, eski yönetim kurulu arkadaşlarımızla, sivil toplum kuruluş temsilcileri ile ve daha bir çok kişiyle görüştük. Bu görüşler doğrultusunda yeni yönetimimizi oluşturduk. İlk görevlerimizden bir tanesi, Demokrat Parti'de yeni bir heyecan oluşturmak için herkesin bu oluşumun bir kenarından tutmasını sağlamak. Arkadaşlar, bu bir nöbet değişimidir. Nöbeti biz devraldık. İnşallah hayırlara vesile olur." dedi.
 Genel merkez tarafından atanan Demokrat Parti Mut İlçe yeni yönetimi; Ahmet Türkan, Yüksel Patır, Ali Sait Özer, Murat Uçar, Hasan Atar, Bahri Uzun, Abdulhan Güzlek, Osman Pantık, Namık Gök,  Ali Bulgaz, Salih İn, Erol Demir, Ali Doğan, Bekir Ün ve Ali Çoban’dan oluştu.
 Atanan yeni yönetim kuruluna başarılar diliyoruz.

954 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın