Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi4
Bugün Toplam492
Toplam Ziyaret781650
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

Vali Güzeloğlu'ndan Zafer Bayramı Mesajı

 Mersin Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, 30 Ağustos'un Türk milletinin hür ve müstakil yaşama kararlılını tüm dünyaya bir kez daha ilan ettiği onur ve gurur günü olduğunu belirterek, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı kutladı.
 Vali Güzeloğlu, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla mesaj yayınladı. Mesajında, 30 Ağustos'un Türk milleti için onur ve gurur günü olduğunu vurgulayan Güzeloğlu, “Bugün, bağımsızlık inancımızı, hür ve müstakil yaşama kararlılığımızı tüm dünyaya bir kez daha ilan ettiğimiz Büyük Zafer'in 92'inci yıl dönümüdür” dedi.
 “Ecdadımız, uğrunda büyük bedeller ödeyerek, bizlere her safhası parlak zaferlerle dolu şanlı bir tarih armağan etmiştir” diyen Güzeloğlu, Atatürk önderliğinde, ordu-millet kenetlenmesiyle kazanılan 30 Ağustos Zaferi'nin de bu süreçteki tarihi dönemeçlerden birini ifade ettiğini vurguladı. Bu eşsiz zaferin tek kaynağının, birbirine kenetlenmiş bir milletin vatanına, özgürlüğüne ve değerlerine olan aşkı ve inancı olduğunun altının çizen Güzeloğlu, mesajında şunları kaydetti: “Bu duygular milletimizi hep güçlü ve dimdik ayakta tutmuş, kurduğumuz devletlerin dünya tarihine yön vermesine imkan sağlamıştır. Bugün bizlere düşen, bütün imkansızlıklara, bütün yokluklara rağmen türlü zorlukları aşarak kurduğumuz Cumhuriyetimizi, birlik ve beraberlik içinde, bin yıldan bu yana sürdürdüğümüz kardeşlik ruhu içinde daha da yüceltmek, daha da güçlendirmek olmalıdır. Çok şükür ki, bizlere şehitlerimizin ve gazilerimizin emaneti olan Cumhuriyetimiz, aziz milletimizin azmi ve gayreti sayesinde her geçen gün daha da kalkınmakta, daha da güçlenmekte, muasır medeniyetler seviyesinin üzerine çıkma yolunda kararlı ve emin adımlarla ilerlemektedir. 30 Ağustos Zafer Bayramı'nda, Cumhuriyetimizin kurucusu Aziz Atatürk'ü, silah ve dava arkadaşlarını, Kurtuluş Savaşı'nın tüm kahramanlarını, aziz şehitlerimizi, gazilerimizi saygı ve minnetle anıyorum. Büyük Zafer'in 92'inci yılında, milletimizin, ordu mensuplarımızın, yurtdışında üstün başarıyla görev yapan birliklerimizin Zafer Bayramı'nı en içten duygularla kutluyor, vatandaşlarımıza selam ve sevgilerimi iletiyorum.”

602 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın