Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi3
Bugün Toplam134
Toplam Ziyaret780891
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

Elektrik Kesintileri Bıktırdı

 İlçemizde son günlerde meydana gelen elektrik kesintileri vatandaşı çileden çıkardı. Elektrik kesintilerinden olumsuz etkilenen iş yeri sahipleri maddi zarara uğradıklarını söylediler.
 İlçede artan elektrik kesintileri vatandaşları çileden çıkarttı. Sık sık meydana gelen kesintiler yüzünden elektronik eşyalarının çoğunun yandığını ya da zarar gördüğünü belirten vatandaşlar bu konuda yetkililere sitem ederek gereken hassasiyeti göstermediklerini ifade ettiler.
 Vatandaşlar, olası bir arıza durumunda kendilerine ulaşılmak için verilen arıza bildirim numaralarının ise sürekli meşgul olduğunu ya da saatlerce telefondan muhatap  beklemekte olduklarını ifade ettiler.
 Kesintiler nedeniyle işlerini yapamamaktan şikâyetçi olan vatandaşlar, elektronik eşyalarının da bozulduğunu belirttiler. Vatandaşlar, “Sık sık elektrik kesintilerinin yaşanması hem işlerimizi olumsuz etkiliyor, hem de elektrikli cihazlarımız zarar görüyor. Gerekli önlemlerin alınarak bu kesintilere bir an önce son verilmesini istiyoruz” dediler.
 Kesintilerin son zamanlarda sıklaştığı kentte voltajların düşüp yükselmesinden dolayı elektrikli ev aletlerinin arızalandığını söyleyen vatandaşlar ise “Buzdolabı, çamaşır makinesi ve televizyonlar arızalanıyor. Bugün hangi tamirciye giderseniz gidin çamaşır makinesi, buzdolabı ve televizyon göreceksiniz. Bu milli servet kaybıdır. Çamaşır makinemiz olmasına rağmen elektrik voltajı yüksek olmadığı için kullanamıyoruz. Kış aylarında olduğu gibi yaz aylarında da elektrik kesintilerine bir anlam veremiyoruz. Kışın halk ısınmada elektriği kullanıyor, yazın ise neden sık sık elektrikler kesiliyor? Yetkililer bir an önce çözüm bulsunlar" dediler.

800 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın