Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi2
Bugün Toplam289
Toplam Ziyaret777782
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

Cinayet Zanlıları Adliyeye Sevkedildi

 Mersin'de bir sitede bayan doktorun havuza girmek istemesiyle çıkan ve 2 kişinin ölümü, 2 kişinin de yaralanmasıyla sonuçlanan olayın zanlılarından 4'ü adliyeye sevk edildi.
Merkez Mezitli ilçesi Tece Mahallesi'nde bulunan Altınkent Sitesi'nde 3 gün önce meydana gelen olayda, iddiaya göre, Erdemli Devlet Hastanesi doktorlarından Birsen G.'nin (31) yasak olduğu halde sitenin havuzuna girmek istemesiyle taraflar arasında tartışma çıkmış, tartışmanın büyümesiyle çıkan silahlı kavgada Aykut Şentekin ve Mustafa Şentekin adlı amca çocukları pompalı tüfekle vurularak öldürülmüştü.
 Olayın hemen ardından bayan doktor Birsen G. ile kardeşi Bülent G. (29), M.Uğur S. (30) ve Hüseyin K. yakalanarak gözaltına alındı. Emniyet Müdürlüğü'nde ifade veren şüpheliler, bugün adliyeye sevk edildi. Olaya neden olduğu ileri sürülen ve yüzü kapalı olarak emniyetten çıkarılan Birsen G., gazetecilerin sorularını yanıtsız bıraktı.
Bu arada, Birsen G.'nin nişanlısı olduğu belirtilen ve kavga sırasında darp sonucu yaralanan Mahir D.'nin tedavisinin Mersin Devlet Hastanesi'nde sürdüğü, olayın zanlılarından 2 kişinin ise arandığı ifade edildi. (habermerkezi)

790 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın