Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi4
Bugün Toplam428
Toplam Ziyaret779742
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

Dershaneden Liseye Dönüşen İki Okul Eğitime Başladı

 Milli Eğitim Bakanlığı'nın dershanelerin özel okula dönüşüm programı kapsamında ilçemizde iki dershane temel lise onayı alan Özel Mut Volkan Hedef Temel Lisesi, Özel Mut Sınav Başarı Temel Lisesi eğitim ve öğretime başladı.
 İlçemiz Pınarbaşı Mahallesi'ndeki binada 2014-2015 eğitim ve öğretim dönemine başlayan Özel Mut Sınav Başarı Temel Lisesi Müdürü Celalettin Cengiz ;“Özellikle üniversiteye yerleştirmede ciddi bir altyapı donanımı sağlayan liselerin özel liseler ile çeşitlenerek zenginleştiğini ve özellikle ilçemizde eğitim-öğretimde yeni bir çığır açıldı” dedi.
 Özel Mut Volkan Hedef Temel Lisesi Müdürü Vehbi Güven yaptığı açıklamada;  “Dershaneden okul olmaya güçlü, istikrarlı bir şekilde, uzun bir eğitim ve öğretim serüvenine başlamış bulunmaktayız. Dershanelerin özel okula dönüşmesi kapsamında çalışmalarımızı hızlı bir şekilde tamamlayarak heyecanımızı özel okula taşıdık. Dershanemizi modern bir okul haline getirdik."dedi.
 İlçemize iki özel lisenin hizmete girmesi için emeği geçen müteşebbislerimizi yürekten kutluyor, yeni müteşebbisler için de örnek teşkil etmesini temenni ediyoruz.

1586 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın