Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi4
Bugün Toplam727
Toplam Ziyaret782479
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

Kaymakam Mustafa Şahin'e Veda Yemeği Düzenlendi

 Mut İlçe Kaymakamı Mustafa Şahin'in Afyon'un Dinar ilçesine atanmasının ardından dün akşam veda yemeği düzenlendi. Şimşek Turistik  Tesisleri Gülnihan Düğün Salonunda düzenlenen veda yemeğine, Belediye Başkanı Nebi Yılmaz, İlçe Emniyet Müdürü Murat Güney, İlçe Tarım Müdürü Levent Abaş, Malmüdürü Sait Dilek, protokol üyeleri ve Kaymakamlık Makamı personeli, muhtarlar ve çok sayıda davetli katıldı.    
 Yemekte konuşan Mut Belediye Başkanı Nebi Yılmaz; “İlçe kaymakamımız Sayın Şahin'le birlikte, ilçe için yapılan tüm hizmetlere ortaklaşa karar verdik. Hiçbir zaman birbirimize kırılıp, darılmadık. Bundan sonra ki yaşamında başarılarının devamını diliyorum" dedi.
 İlçe Kaymakamı Mustafa Şahin yaptığı konuşmasında; “Burada unutulmaz yıllar geçirdim, Mut'ta görev yapmaktan çok büyük mutluluk duydum. Geride bıraktığımız süreyi düşününce ne kadar çok iş yapıldığını bir kez daha anladım.
 Zaman işler zaman işlerken gittiğimiz ilçelerde mutluluk veren şeyler üretmemiz ve insanlara faydalı olmamız önemli. Biz sizlere faydalı olduğumuz sürece mutlu oluruz. Enerjimizi, gücümüzü, moralimizi, motivasyonumuzu yaptığımız hizmetlerden alırız. Bir de hemşerilerimizin bir tatlı tebessümü çalışmalarımıza daha da güç katar. Böyle kutsal, tarihi değerleri çok olan bir yerde görev yapmaktan onur ve mutluluk duydum, kapım ve telefonum hep sizlere açık olacaktır. Hakkım sizlere helal olsun, hakkınızı helal edin." dedi.
 Mut'tan Haber Gazetesi olarak Kaymakam Şahin'e yeni görev yerinde başarılar diliyoruz.

925 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın