Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi4
Bugün Toplam118
Toplam Ziyaret778746
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

Mutlu Koleji Yeni Öğretim Yılına Şanlik Havasında Başladı

MUTLU KOLEJİ’nde Yeni Öğretim yılının açılışını şenlik havasında gerçekleşti.
 Okul bahçesinde saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan tören İlköğretim Kurumu Müdürü Mehmet Ünal'ın açılış konuşmasıyla devam etti.
Öğretmenlerin önceden planlamış olduğu ilköğretim haftası programına öğrenciler okudukları şiirlerle ve söyledikleri birbirinden güzel türkülerle renk kattılar. Öğrencilerin en çok ilgi odağı sabah saatlerinden itibaren öğrencileri okul kapısında karşılayan sınıf öğretmenleri oldu. Mutlu koleji öğrencileri, arkadaşlarının okudukları şiirler ve özlü sözlerle hayli neşelendiler. Kolejin öğrenciler için hazırladığı farklı sürprizler de dikkatten kaçmadı. Öğrencileri Mut'un meydan parkına götürüp birbirinden eğlenceli yarışmalar düzenleyerek yeni öğretim yılına hazırladılar. Okulun minik öğrencileri  4.sınıf öğrencileri tarafından verilen sürpriz hediyelerle okula ilk adımlarını atmış oldular. Hazırlanan programla birlikte öğrencilerin hem eğlenmesi hem de okula yeni gelen öğrencilerin diğer arkadaşlarıyla kaynaşması sağlandı.
 Yeni eğitim öğretim yılına iyi bir hazırlık yaparak başladıklarını ifade eden Özel Yıldırımhan Mutlu İlköğretim/Ortaokulu Müdürü Ünal  "Yeni başlanılan Eğitim Öğretim yılı hayırlı ve uğurlu olsun. Bütün yıl içerisinde bugün yaşanılan coşku ve heyecanın sürmesini dilerim." dedi.
  Mutlu Koleji olarak kaliteli bir eğitim verebilmek için uzun süren çalışmalarda bulunduklarını dile getiren Ünal, "Kolejimizde birçok yenilik yaptık ve yapılan yeniliklerle daha nitelikli birer öğrenci yetiştirmeyi hedefliyoruz. Çalışmalarımız ve gayretlerimiz sayesinde okulumuza her geçen gün talep daha da artmaktadır. Mekân olarak öğrencilerimizin ihtiyaçlarının karşılanabildiği bir okul olarak sizlerin karşısına çıkıyoruz. Hedefimiz öğrencilerimizi gerek akademik gerekse sosyal alanda donanımlı yetiştirmektir.” diye konuştu.

602 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın