Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi3
Bugün Toplam497
Toplam Ziyaret786232
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

Denizbank'tan Emeklilere 300 TL Hediye Kampanyası

 DenizBank 2014 yılı başında hayata geçirdiği ve emeklilerden yoğun ilgi gören kampanyasını yenileyerek, maaşını DenizBank'a transfer eden emeklilere hoş geldin hediyesi olarak 200 TL nakit ödül verecek. Ödül kazanan emekliler, fastPay uygulamasını indirmeleri ve kayıt olmaları durumunda ek olarak 50 TL, ilk kez Emekli Bonus kredi kartı sahibi olan emekliler ilk alışverişinde 50 TL Bonus hediye kazanacak. Emekliler böylelikle toplamda 300 TL tutarında ödül kazanma fırsatı yakalayacaklar.
 Yenilikçi ürün ve hizmetleriyle farklılaşan DenizBank, emeklilere ayrıcalıklı fırsatlar sunmaya devam ediyor. Yeni kampanya ile maaşını Deniz'e transfer eden emeklilere hoş geldin hediyesi olarak 200 TL nakit ödül verilecek. Ödül kazanan emekliler fastPay uygulamasını indirmeleri ve kayıt olmaları durumunda ek olarak 50 TL, DenizBank Emekli Bonus kredi kartı sahibi olmaları ve ilk alışverişlerini gerçekleştirmeleri durumunda ise 50 TL Bonus hediye kazanacak.
 Emekliler böylelikle toplamda 300 TL tutarında ödül kazanma fırsatı yakalayacaklar. Kampanyaya katılan emeklinin ilk maaşının DenizBank hesaplarına yatmasını takip eden ay içerisinde kazanmış olduğu ödül maaş hesabına yatırılacak.
 DenizBank'ın Emekli Bonus ürününde tüm Bonus özellikleri bulunuyor. Emekli Bonus ile alışverişler taksitlendirebiliyor, yapılan harcamalardan bonus kazanılabiliyor, biriktirilen Bonuslar ile program ortaklarından bedava alışveriş yapılabiliyor. Elektrik, su, doğalgaz ve telefon faturalarıyla eczane, market vb. harcamalarında indirim fırsatları da emeklileri bekleyen avantajlar arasında yer alıyor. Kira, aidat gibi ödeme talimatlarında ücret ve komisyon muafiyetleri, emeklilere özel düşük faiz oranları gibi birçok fırsat da yine Emekli Bonus'un içinde yer alıyor.
 12 Eylül 2014 tarihinde başlayan kampanyanın 28 Kasım 2014 tarihinde son bulacağını belirten banka yetkilileri, kampanyanın tüm emekli camiasına hayırlı olsun temennisinde bulundular.

677 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın